Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
asi nějaký vir - TLUSTTOCH
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: asi nějaký vir - TLUSTTOCH
můžu i hdd někam donést a nebo poslat, jinak v klidu. snad finančák nebude hrrr. 

Kolega uz na tom makam...
Zdravím Vás,
je nějaké nové info?
je nějaké nové info?
Zdravim
Omlouvam se, uplne mi to zapadlo...
Zkuste dle tohoto http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=5& ... 0#p1277340

Omlouvam se, uplne mi to zapadlo...
Zkuste dle tohoto http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=5& ... 0#p1277340
Díky za odkaz, jenže se chci optat, sice je hláška stejná, ale mě ten disk spadl. Co jsem našel nějak návody, bylo tam, že po pádu mohou být poškozeny plotny a hlava a nemá s zbytečně disk zapínat, že dochází dalšímu poškození. mám to tedy zkusit?
Vím že otravuju, ale účetnictví je účetnictví.
Vím že otravuju, ale účetnictví je účetnictví.

Tak tady zprava od kolegy
Vrtule píše:Ahoj,
jestli měl tvrdé přistání, tak má asi pravdu, že byho neměl zapínat, neb se tím ještě více poškodí (nevím, jak u dnešních miniaturních, ale dříve u těch větších hlay uměly do ploten vyrývat rýhy, pokud se nějak poškodil vzduchový polštář, na kterém spočívali (a asi stále spočívají)). Tady bych to viděl jen na specializovanou firmu.
On zkoušel ten disk zapojit potom, co mu spadl? Jestli jako ví, že ten disk nefunguje (ale je to asi nebezpečný počin, pokud by ho zapnutí poškodilo ještě víc).
Dobrý den,
samozřejmě jsem to zkoušel a asi i zhoršil. Disk chce stále formátovat. Můžete se optat kolegy a nebo Vy sám, zda nevíte o nějaké solidní firmě, která mě jen neodrbe o prachy a pak neřekne bohužel. Jinak velké díky
za pomoc a Váš čas i kolegův.
samozřejmě jsem to zkoušel a asi i zhoršil. Disk chce stále formátovat. Můžete se optat kolegy a nebo Vy sám, zda nevíte o nějaké solidní firmě, která mě jen neodrbe o prachy a pak neřekne bohužel. Jinak velké díky

Toto chce poheldat v miste bydliste, preci s tim nepojedete pres pul republiky...Zkuste zname, reference na internetu...Ale sance ze se to podari obnovit taky nemusi byt dost velka...zalezi jak moc je poskozen