Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
BLUE SCREEN ATHURX.SYS
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: BLUE SCREEN ATHURX.SYS
První nainstalováno. Při aktualizaci ovladače Atheros mi to napsalo: Nejvhodnější software ovladače pro Vaše zařízení již je nainstalován.Ovladač tohoto zařízení je aktualizován
To je problém, protože nemůžu najít ovladač vhodný pro tvů WiFi adaptér.
Jaké je označení WiFi adaptéru ve správci zařízení?
Jaké je označení WiFi adaptéru ve správci zařízení?
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Atheros AR9271 Wireless Network Adapter
Jak to vypadá?
Dobrý den,
splněno. Zatím mi to ještě nespadlo, ale celkově mi třeba internet i při signálu kdy mám 4 čárky z pěti jede pomalu a často vypadává
splněno. Zatím mi to ještě nespadlo, ale celkově mi třeba internet i při signálu kdy mám 4 čárky z pěti jede pomalu a často vypadává
Tak uvidíme. Buď to bude vada WiFi adaptéru nebo v tom může hrát roli firewall od Kaspersky.
Ten můžeš dočasně deaktivovat a testovat.
Ovladač pro WiFi máš správný a v poslední možné verzi.
Také můžeš vyzkoušet připojení pomocí ethernet adaptéru, zda to též nebude pomalé.
Osobně myslím, že nebude v pořádku ten WiFi adaptér.
Ten můžeš dočasně deaktivovat a testovat.
Ovladač pro WiFi máš správný a v poslední možné verzi.
Také můžeš vyzkoušet připojení pomocí ethernet adaptéru, zda to též nebude pomalé.
Osobně myslím, že nebude v pořádku ten WiFi adaptér.
Wifi mám zabudovanou přímo v PC ( taková anténka na drátku ), tak soudím, že tohle by mělo být od základu v pořádku.
Ten adaptér uvnitř, (na základní desce) někdy odejde. To může být i tvůj případ.
Pokud jsi prve všechno odinstaloval a dal tam nový ovladač+software, udělal jsi maximum.
Pak už zbývá jen reinstalovat operační systém a modlit se, že to poběží a nebude to v hardwaru.
Spusť ještě příkazový řádek jako správce a napiš tam tyto příkazy:
chcp 1250 a enter
ipconfig /all > c:\ipcfg.txt a enter
Soubor c:\ipcfg.txt mi upni na www.leteckaposta.cz
Pokud jsi prve všechno odinstaloval a dal tam nový ovladač+software, udělal jsi maximum.
Pak už zbývá jen reinstalovat operační systém a modlit se, že to poběží a nebude to v hardwaru.
Spusť ještě příkazový řádek jako správce a napiš tam tyto příkazy:
chcp 1250 a enter
ipconfig /all > c:\ipcfg.txt a enter
Soubor c:\ipcfg.txt mi upni na www.leteckaposta.cz
Ty příkazy mi nic nedělají, u prvního to napíše že je aktivní schránka nebo co a ten druhý nevyvolává žádnou reakci
Snaž se, určitě fungují (tedy jestli zrovna nejedeš na Linuxu
)