Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Udelejte normalne restart PC a pak pouzijte ten druhy (kratsi) skript
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Nicméně přes složku už není zobrazen zámek, ale "šipečka", jakoby to byl zástupce aplikace, tak jak se zobrazujou zástupci na ploše, otevřít to stále ale nejde
:dir
C:\Documents and Settings
:file
C:\Documents and Settings*.*.
Kliknete na Look
Tlacitko Look se zmeni na Scanning a zsedne
Pockejte pokud se tlacitko Scanning opet nezmeni na Look - tak poznate ze SystemLook dokoncil svou praci
Vyskoci na Vas log s nazvem SystemLook (pripadne bude ulozen na plose), jeho obsah mi sem vlozte
Ono se tam prave nemuzete dostat prave proto, ze to muze byt vykopirovane z toho druheho NB a je tam bordel v pristupovych pravech, jelikoz je to systemova slozka a muze pochazet z druheho systemu...
Nee, tim scanem to nebude, to by mel byt jen textovy soubor...
Zkuste restart, mackat F8 a zvolit nouzovy rezim s praci v siti
Ten Trusted Device Manager by mel byt neco od Dellu
Po restartu (nenahodil jsem nouzak jeste) mi hlasi chybu Roxio a na C: je 6GB volneho a ten textak, co mel vypadnout ma 8,5GB. Soucasne mi NB nepripoji k wifine a nepamatuje si k ni heslo a musim jej znovu zadat.
Tak ten textak pro sichr smazte Asi byste jej ani neotevrel
Ten C:\Documents and Settings pripadne smazem nasilim...
Jak jsem psal, dle meho Trusted Drive Manager patri k Dellu
Podarilo se v nouzaku smazat ten log a pripadne tu slozku?
Ta WiFi je zahadou, do jejiho nastaveni jsme vubec nerypali, i kdyz zakliknete Pripojovat automaticky, tak nic?