Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
JS/Agent
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: JS/Agent
Uz to vypada docela slusne, jak se chova PC 

-
- Návštěvník
Všechno vypadá úplně stejně jako před tím, než pc napadl vir. Internet funguje bez problému. Místy mi příjde pc trochu zpomalené.

- Stahnete a spustte
- Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter
- Po pouziti utilitu smazte
- Antiviry touhou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)

- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC

- Stahnete a spustte
- Kliknete na Start a potvrdte OK
- Program uklidi a restartuje pc
- Po pouziti utilitu smazte

Panel čistič
- Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
- dejte Hledej problémy
- nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
- postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
- Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy

-
- Návštěvník
Dobrý den,
před více než půl hodinou jsem pustila ten OTC a ještě pořád mi píše že čistí, a že nemám rušit. Je všechno v pořádku, když to trvá tak dlouho?
před více než půl hodinou jsem pustila ten OTC a ještě pořád mi píše že čistí, a že nemám rušit. Je všechno v pořádku, když to trvá tak dlouho?
No to dobre neni, nejak se zacyklil asi, restartujte PC a pokracujte dalsimi utilitami
-
- Návštěvník
Zítra se asi ještě ozvu. 

OK, budu tu asi az po obede, dopoledne budu spat po nocni...
-
- Návštěvník
Pěkný podvečer, vyčistila jsem PC i tím OTC a prostě už mi všude píše, že je v pořádku
. Moc děkuju za Vaši ochotu a pomoc. Pane jste borec!
.

Nemate zac, rad jsem pomohl
Zase nekdy 
Na rozloucenou vam zahraje nase kapela

A na zaklade Pravidla o zamykani temat

Na rozloucenou vam zahraje nase kapela

A na zaklade Pravidla o zamykani temat