Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Zaseknutí pc
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Zaseknutí pc
Zdravím, takže změna nikam se nejede a jelikož jsem zjistil že nemám cd na které bych nacpal toto ISO doufám že to nevadí a bude to stačit, ale zkusil jsem postupně počítač zapínat s různými RAMkami bohužel při všech pc při větší zátaži spadne takže pokud to snad dobře chápu problém by u RAMek neměl být. Pokud bude přesnější přece jen ten goldmem cd si seženu. Zároveň nevím jestli to má něco s tímto společné ale tak když to sem napíšu nic za to nedám a doufám že vy také ne
- Windows defender - nelze zkontrolovat aktualizace definic - Byla nalezena chyba: Kód 0x80080005.

Verifier-
BSOD:
Byli zjištěny potíže a systém Windows byl vypnut, aby nedošlo k poškození počítače. Podsystém DMA rozpoznal neplatnou operaci DMA iniciovanou ověřovaným ovladačem. Chybný ovladač musí být nahrazen funknčím.
BLABLABLA
Technické info:
*** STOP: 0x000000E6 (0x00000020, 0x00000000, 0x00000000, 0x00000000)
BSOD:
Byli zjištěny potíže a systém Windows byl vypnut, aby nedošlo k poškození počítače. Podsystém DMA rozpoznal neplatnou operaci DMA iniciovanou ověřovaným ovladačem. Chybný ovladač musí být nahrazen funknčím.
BLABLABLA
Technické info:
*** STOP: 0x000000E6 (0x00000020, 0x00000000, 0x00000000, 0x00000000)
Ve složce Windows\Minidump by měl být nový minidump, popisující tu chybu. Upni ho na http://www.leteckaposta.cz
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Je mi líto ale do složky minidump jak jsi sám řekl na začátku se zřejmě nezapsali žádné úpadky rok,2 zpátky.
Prošel jsem 3 disky se složkami Windows z toho 2 měli minidump ani jedna avšak neměla nově vytvořený...
Prošel jsem 3 disky se složkami Windows z toho 2 měli minidump ani jedna avšak neměla nově vytvořený...
Po spuštění testu Heavy load počítač se po 20sekudnách +- zasekl
Potřebujeme vědět, který ovladač udělal tu chybu při DMA operaci.
Nastav si toto:
Tento počítač->Vlastnosti->Upřesnit->Výkon->Nastavení->Upřesnit->Virtuální paměť - pokud nemáš povolený stránkovací soubor, tak ho povol
Tento počítač->Vlastnosti->Upřesnit->Spuštění a zotavení systému->selhání systému->nastav Zapsat ladící informace na Omezený výpis stavu paměti.
Ta chyba byla zachycena při startu OS nebo až po delší době? Pokud při startu, tak je zachycena při každém startu OS se spuštěným Verifierem?
Zkus znovu spustit spustit Verifier a mrkni, jestli se nyní vytvoří minidump.
Bez toho výpisu paměti ti nemohu pomoci.
Ten test paměti doporučuji spustit, nemusí se totiž jednat pouze o vadný paměťový modul. Chyba může být i jinde v paměťovém subsystému.
Nastav si toto:
Tento počítač->Vlastnosti->Upřesnit->Výkon->Nastavení->Upřesnit->Virtuální paměť - pokud nemáš povolený stránkovací soubor, tak ho povol
Tento počítač->Vlastnosti->Upřesnit->Spuštění a zotavení systému->selhání systému->nastav Zapsat ladící informace na Omezený výpis stavu paměti.
Ta chyba byla zachycena při startu OS nebo až po delší době? Pokud při startu, tak je zachycena při každém startu OS se spuštěným Verifierem?
Zkus znovu spustit spustit Verifier a mrkni, jestli se nyní vytvoří minidump.
Bez toho výpisu paměti ti nemohu pomoci.
Ten test paměti doporučuji spustit, nemusí se totiž jednat pouze o vadný paměťový modul. Chyba může být i jinde v paměťovém subsystému.
Při startu a ano, neustále se opakovala při spuštění. Výpis i stránkovací soubor je povolený... Jinak na ten test paměti se mrknu hned jak budu moct.
OK. A zkus sehnat pevný disk.
K zapracoval jsem na memtestu nechal jsem jej běžet a co se nestalo dal jsem thorough test a esc a odešel jsem. Poté co jsem se vrátil stále tam bylo checking. Bohužel minule mi to šlo, teď nevím jestli jsem minule naklikal něco navíc, každopádně teď se test nespustil 

Tam bude nějaká hardwarová závada. Bohužel nevím jaká. Pravděpodobně základní deska, přísahat na to ale nebudu.
Minidump zádný?
Minidump zádný?
Bohužel... Jinak jak jsi to myslel s tím pevným diskem?
Ten pevný disk na kterém máš systém pravděpodobně trpí nějakým neduhem. Už jsem ti to psal dříve.
Až budeš mít čas, pokus se ještě jednou o test paměti v GoldMemory. (spouští se klávesou Esc) Pokud nepoběží, zkus utilitu Memtest.
Až budeš mít čas, pokus se ještě jednou o test paměti v GoldMemory. (spouští se klávesou Esc) Pokud nepoběží, zkus utilitu Memtest.
Zkoušel jsem to a zjistil jsem že test pravděpodobně běží, ale po tom co doběhne zobrazí se pravděpodobně opět začátek jako před spuštěním testu a píše to checking. Nevím jestli se něco má zobrazit ale nic se neděje-počítač resetuji a cd při tom vytáhnu
Pravděpodobně běží? To musíš vidět, jestli běží. Je tam progress bar, kde narůstá počet procent.
Test jede já odejdu první kdy jsem to spustil jsem to dotáhl do 49% a bylo passed. Poté se test resetuje co se dokončí a objeví se checking který samozřejmě bliká. Esc to pokud vím zruší test...