Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosba o pomoc při zprovoznění PC
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosba o pomoc při zprovoznění PC
Tak tady je link na stažení: http://czshare.com/3439573/Minidump.rar
Poprosil jsem kolegu o soucinnost, prosim o strpeni 

Ahoj, jedná se o chybu diskového ovladače od Intelu iaStor.sys. K chybě dochází stále na stejném místě při signalizaci události.
Novou verzi obsahuje Intel® Rapid Storage Technology
K updatu ti ale stačí i disketová verze f6flpy-x64.zip
Pro jistotu také spusť scan tdsskilleru
Novou verzi obsahuje Intel® Rapid Storage Technology
K updatu ti ale stačí i disketová verze f6flpy-x64.zip
Pro jistotu také spusť scan tdsskilleru
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Tak jsem nainstaloval ten první soubor, probíhá testování, dnes zatím bez problémů. modrá obrazovka se neobjevuje, průzkumník sice padá dále, ale to nebude mít nic společného s blue screanem... Dám vědět po chvilce testu. Zatím děkuji uctivě.
Průzkumníka vyřešíme taky. Stáhni toto, spusť to, povol přidání informací do registru. Až spadne průzkumník (pokud můžeš, tak ten pád vyprovokuj), tak se ve složce c:\CrashDumpsApp vytvoří .dmp soubor. Ten pak upni na www.leteckaposta.cz.
Vše uděláno, jak jsi říkal, vyvolal jsem zaříkávadlem chybu, ale nezapsala se. Zvláštbí je, že když jsem pak něco dělal v Show time a spadl mi kvůli nějakému poškozenému souboru, tak se chyba zapsala. Od té doby jsem zkusil několikrát spustit a povolit zapisování, vyvolal chybu a nic. Nemůže to házet do jiného adresáře?
Nene, nastaveno je to na c:\CrashDumpsApp
Snad se to podaří, někdy se to povede až na několikátý pokus. Zkus i restartovat PC.
Snad se to podaří, někdy se to povede až na několikátý pokus. Zkus i restartovat PC.
Tak to budu zkoušet a jak se zapíše, dám vědět. Ono, když na něm dělám celý den, tak chyba proběhne tak 100x, takže snad zítra... Zatím díky
Není zač.
Tak po desítkách spadnutí průzkumníka se ještě nic nezapsalo, možná je problém ve mě a špatně jsem to pochopil a blbě povolil k zápisu, normálně jsem to spustil, počítač se zeptal, jestli skutečně spustit a povolitzápis do registru, dal jsem ano, ozval se pěkný zvuk a hotovo? Nebo musím ještě někde povolit zápis?
V tom případě je závada někde v mechanismu Windows Error Reporting.
Stáhni alespoň Autoruns, spusť ho jako správce, počkej až dokončí scan systému,
pak v nabídce File vyber Save a výsledný ARN soubor upni na www.leteckaposta.cz.
Stáhni alespoň Autoruns, spusť ho jako správce, počkej až dokončí scan systému,
pak v nabídce File vyber Save a výsledný ARN soubor upni na www.leteckaposta.cz.
Tam je toho tolik, že bychom to hledali do vánoc. Při jaké činnosti ten explorer padá?
Kdykoliv začnu projíždět složky, tak tak kolem třetího poklepu na podsoubory, nebo při kopírování, přesouvání apod. Prostě práce se složkami. Zvláštní je, že třeba když otevřu jakýkoliv přehrávač a dám otevřít soubour, tak můžu projíždět celý počítač a mazat a kopírovat do nekonečna a nespadne to....
Zítra odjíždím do středy mimo ČR, tak pro info, abyste si nemysleli, že jsem na téma zapomněl...