Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

aky bol vaš najhorši virus?

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
Čarls
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: aky bol vaš najhorši virus?

#31 Příspěvek od Čarls »

cernohous13 píše:
Čarls píše:Co na to říci zaloha c je zaloha c projděte si moje příspěvky od tý doby co mám zalohy c se mi viry vyhýbají nevím proč asi to cejtí že je přehrčím a nebavím se s nima :oops:
Jasně - čarls a jeho zálohy systému Acronisem - to nemá chybu, díky za návody - už mě neshodí ani malware, ani Naughtyho pokusy :James008:
Naughtyho pokusy to je občas hazard s Pc ale ten kluk prostě umí a pokud něco naboura tak to i spraví ale musí za tím sedět
Nynější viry jsou mrchy už to není o zboření Pc těch je málo většinou si libují na pozadi a kradou data sou to mrchy a ten kdo je vyvíjí mě docela s..... byl mi milejší virus co mi zbořil komplet Pc ale data nechal v celku napokoji tak sem věděl že ten kdo ho vytvořil nemá rád mrkvosoft nynější programátor virů je sprachprostý zloděj nic jiného
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA

j3šť3r
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: aky bol vaš najhorši virus?

#32 Příspěvek od j3šť3r »

tak trochu :offtopic:

V dnesni dobe uz je u pocitacu hazard prakticky cokoliv. Dokonce i instalace starsich legitimnich aplikaci (hlavne her), o likvidaci smejdu nemluve.
Bohuzel dneska uz ani nestaci si smejda nechat poslat a otestovat, co to vlastne dela - nikdy se nevi, co si to stahne za bratricky.

Ona porad rikat "zalohovat, zalohovat, zalohovat" je jako hrach o zed hazet. A to uz radsi ani nebudu rikat co si myslim o prodejcich, co dodaji nainstalovany system bez instalacniho cd/dvd, i kdyz pri nabehu systemu to porad otravuje s vypalenim recovery media (a jen minimum lidi se tim ridi, zvlast kdyz to otravuje casto v anglictine).

Odpovědět