Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
zlihanie PC
Moderátor: Moderátoři
Re: zlihanie PC

V čem? V nouzovém režimu také nejde spustit?boss382 píše:zase to iste nereaguje
ano ani v nudzovo to nejde spustiť
A co NB dělá? Restartuje se nebo zamrzne? Když tedy dáte tu volbu.boss382 píše:ano ani v nudzovo to nejde spustiť
edit: Teď musím odjet pryč, budu tu večer a nebo pokud by to převzal některý z rádců, kdyby byl čas, aby jste nemusel čekat tak dlouho.
nič v pohode nezmrzne len to nepusti ani to nenačita
Tak jsem tu, bohužel mi nejel spoj, no pokud se ani nechce hodit do nouzového režimu, tak to vypadá větší problém, co obnovení Acer Recovery? Při spuštění stiskněte kombinaci ALT+F10 a mělo by vyskočit okno s výběrem obnovy.
dostal som sa do nudzoveho ale to iste ako bez neho nereaguje na nič nesekne ho ale nechce to spustit
A skočí nějaká chyba?boss382 píše:dostal som sa do nudzoveho ale to iste ako bez neho nereaguje na nič nesekne ho ale nechce to spustit
nie nechce nič pustiť ako pred tim
To znamená že se restartuje, vypne nebo zůstane černá obrazovka?boss382 píše:nie nechce nič pustiť ako pred tim
nie nič sa nezmení teras čo som na PC tak ked ho zapne a hnet pustim dajaky program tak tieš neraguje ale po 2-3 minutach to pusti ale teras môžem čakať aj 10 minut a nič
A ten log jste si nechal zkontrolovat na viry?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data

Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.