FB vir - Youtube video s aktualizaci flash playeru
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
-
AndrejDrozd
- Návštěvník

Re: FB vir - Youtube video s aktualizaci flash playeru
Tak jsem zpět z víkendu. Co se PC týče, nejde nastartovat windows. Ani v nouzovém režimu, spouští se startup repair a ten vyhazuje hlášku že nelze opravit automaticky a pak se vypne 
Máte tam nějaká data, která potřebujete vylovit?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
-
AndrejDrozd
- Návštěvník

Tak se mi teď doma přiznaly že mi vypnuly PC když jsem odešel i přes moje varování...Klasika. Disk mám na dvě části, Takže snad s daty nebude problém...Zkusím ještě recovery disk.
-
AndrejDrozd
- Návštěvník

No tak došlo až na úplnou reinstalaci win...Každopádně i tak velice děkuji za Váš investovaný čas. Jste jedničky 
NO bohužel jsme Vám nepomohli
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!

Přispějete na provoz fóra?