Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Firefox 7
Moderátor: Moderátoři
- chodnik74
- Přítel fóra

- Kontaktovat uživatele:
Re: Firefox 7
Každý má svého favorita 

Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo 
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte.
Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! 
Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
Jste s naší pomocí spokojeni
Neváhejte a podpořte forum ZDE.
Pravidla fora: č.1 a č.2
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
Hesla se standardně neukládají, to je blbost, to ses musel v něčem vrtat. A změnit nastavení tohoto jde během chvilky.chodnik74 píše:chrome je pro mě jedničkarychlost,stahování,pdf atd už jede bez pluginů..takže žádné nepotřebuji
opera se mi nelíbí..hlavně ty hesla uložené
nevím zda to nezměnili,ale sralo mě to
přes tu klávesovou zkratku nebo jak se to dělalo
A nespamuj mi tu topic hloupými obrázky!
Jo ten obrázok je dobre blbý, "určite" logo Chrome vzniklo z MrkvosofťáckehoMc_Murphy píše:...
A nespamuj mi tu topic hloupými obrázky!
Mal týpec prísť, roztopiť ten pastelový nápis Google v acetóne a zamiešať bolo by to autentickejšie
Ale aby som Ti nespamoval topic "len blbými poznámkami"
@chodnik64:
- na ten integrovaný pdf wiever Ti kašlem, aj tak musíš stiahnuť a nahodiť nejaký program na PDF, keď aj nie od Adobe,,
- čo sa týka rýchlosti musel by si upresniť čo máš na mysli lebo tých rýchlostí je veľa
úprimne, nevymením pohodlnosť za to, že stránku mi nezobrazí za 0,42s namiesto 0,415s
- sťahovanie? máš na mysli niečo konkrétne?
Opera sama neukladá heslá podľa všetkého ale otravovala statočne
jediná opera ktorú znesiem je Opera Mobile
Ale aby som to neutralisticky zakončil
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak přesně to vidím i já.Budovi píše:@chodnik64:
- na ten integrovaný pdf wiever Ti kašlem, aj tak musíš stiahnuť a nahodiť nejaký program na PDF, keď aj nie od Adobe,,
- čo sa týka rýchlosti musel by si upresniť čo máš na mysli lebo tých rýchlostí je veľa
úprimne, nevymením pohodlnosť za to, že stránku mi nezobrazí za 0,42s namiesto 0,415sa tie google "super nápady" ako prednačítanie stránok skôr než ju chceš zobraziť si môžu nechať
- sťahovanie? máš na mysli niečo konkrétne?sťahovať vie každý prehliadač čo poznám
a ak myslíš štýl tak ten nie je s prispôsobiteľnosťou FF problém, dokonca máš v tom addone viac nastavení ako v celom chrome dokopy...
Fakt si nemůžu pomoct, ale já s Operou neměl nikdy jediný problém, zato pan FF zlobí.Budovi píše:Opera sama neukladá heslá podľa všetkého ale otravovala statočne![]()
jediná opera ktorú znesiem je Opera Mobile

Je to tak, jak píšeš - každej má svý chutě a svý potřeby. Někdo od browseru očekává rychlost, a nevadí mu nepřesné zobrazení stránek, někdo chce kompatibilitu a ucelenost, nechce někde hledat doplňky a blbosti, někdo si to zase rád doladí přesně podle své chuti. Jistě bychom mohli shrnout chyby i výhody a zjistili bychom, že Opera, FF i Chrome mají každý něco svého dobrého, co neumí ten druhý prohlížeč a každý má nějakou chybu.Budovi píše:Ale aby som to neutralisticky zakončil, sto ľudí sto chutí a je tu možnosť slobodnej voľby, mohli by sme sa donekonečna hádať čo ktorý prehliadač má a čo je na tom druhom zlé...
Každopádně bychom se mohli shodnout na tom, že všechno lepší než IE.

a ja si dovolim nesuhlasitMc_Murphy píše:Každopádně bychom se mohli shodnout na tom, že všechno lepší než IE.
SpyBot patri medzi najlepsie antiSpy
v dobach ked bol MSIE naozaj nanic som pouzival Netscape - myslim, ze verzie 7 a 8 su v pohode, doplnkovo pouzivam Operu
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
Inu, to je další názor a další "chuť". 
Mě si MSIE už nikdy nezíská a pominu-li pro mě naprosto vyhovující Operu, raději budu chodit přes pro mě chybový FF či ještě značně nezkušený Chrome.
V oblasti antispy se toho změnilo spousta, stejně jako se to změnilo v oblasti AV, v oblasti FW nebo třeba v oblasti browserů. Netscape si také pamatuji a sám jsem ho používal - tuším někdy kolem verze 4, kdy byl na úrovni IE nebo i lépe. Teď o něm už skoro neslyšet.
Jak pravil Haškův Švejk: "Situace na frontě se mění každým okamžikem."
Mě si MSIE už nikdy nezíská a pominu-li pro mě naprosto vyhovující Operu, raději budu chodit přes pro mě chybový FF či ještě značně nezkušený Chrome.
V oblasti antispy se toho změnilo spousta, stejně jako se to změnilo v oblasti AV, v oblasti FW nebo třeba v oblasti browserů. Netscape si také pamatuji a sám jsem ho používal - tuším někdy kolem verze 4, kdy byl na úrovni IE nebo i lépe. Teď o něm už skoro neslyšet.
Jak pravil Haškův Švejk: "Situace na frontě se mění každým okamžikem."
- chodnik74
- Přítel fóra

- Kontaktovat uživatele:
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte.
Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! 
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
Vidíte, jak jsme rozdílní.
Já bych si hesla neukládal nikdy do žádného prohlížeče na světě! Ani do žádného prográmku k tomu určenému. Natolik tomu tedy opravdu nevěřím a nikdo na světě mě nepřesvědčí, že tam autor nemůže mít jeden jediný řádeček o tom, aby se to poslalo někam na jeho e-mail v rámci nějakého legitimního procesu. A zase abych si jako schizoid instaloval a kontroval traffic a odešlé packety a bla bla bla? Pamatování si hesel je první věc, kterou u všech browserů vypínám, na to si svých hesel a registrací všemožně až příliš vážím.
A propojování - synchronizace různých serverů je mi spíše na obtíž. Nechci být přihlášený do Youtube, když jsem šel do mailu a nechci být přihlášený na Facebook, když jsem šel posílat jen SMSku přes Oskarfoun. Až budu chtít, přihlásím se přece kam potřebuji. Nechci zadat jeden login, jedno heslo a být přihlášený všude na světě. Mně je tedy synchronizace silně na obtíž.
A propojování - synchronizace různých serverů je mi spíše na obtíž. Nechci být přihlášený do Youtube, když jsem šel do mailu a nechci být přihlášený na Facebook, když jsem šel posílat jen SMSku přes Oskarfoun. Až budu chtít, přihlásím se přece kam potřebuji. Nechci zadat jeden login, jedno heslo a být přihlášený všude na světě. Mně je tedy synchronizace silně na obtíž.
- chodnik74
- Přítel fóra

- Kontaktovat uživatele:
Synchronizace nastavení a záložek byla na mysli 
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
No to nevím, co to je, tudíž to nepotřebuji.
Já myslel, že myslíš synchronizaci jako propojení různých účtů, protože to opravdu není můj přítel. 
- chodnik74
- Přítel fóra

- Kontaktovat uživatele:
to je blbé propojení účtů..mám synchronizované záložky,takže když mě klekne pc,nebo ho budu muset přeinstalovat nebo budu chtít mít přístup k záložkám mimo domov,tak je mám synchronizované na účtu
dobrá věc 
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
- Pavuk29
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
Ako moze FF5 v cache vytvorit za dva dni 51 130 suborov, 4 107 adresarov a zozrat 635 MB, ked jedine kde som surfoval, bolo nase forum a bol som este prihlaseny na azet.sk?
To ked dam vymazat cache, tak som zase na pol hodiny vo FF odpileny. To je ako zly sen. v starsich FF mi tolko suborov nevzniklo za mesiac intenzivneho surfovania
To ked dam vymazat cache, tak som zase na pol hodiny vo FF odpileny. To je ako zly sen. v starsich FF mi tolko suborov nevzniklo za mesiac intenzivneho surfovania
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora,
pripadne s inymi uzivatelmi,
kontaktujte ma na ICQ alebo mailom
na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
Ten samý problém u mé chytré švagrové na jejím úžasném ntb. Historii sand nikdy nemazala, poč má zaflákaný kravinami jako děcko kalhoty od bláta a asi po 10ti minutách mazání cache jsem to stornoval a řekl si:Pavuk29 píše:Ako moze FF5 v cache vytvorit za dva dni 51 130 suborov, 4 107 adresarov a zozrat 635 MB, ked jedine kde som surfoval, bolo nase forum a bol som este prihlaseny na azet.sk?
"Víš co, chytrá? Udělej si to sama..."
A já mám stále pocit jako by ste mluvili o jiných prohlížečích 
- Pavuk29
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
No vsak ja pisem, ze hovorim o patke verzii
PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA

pripadne s inymi uzivatelmi,
kontaktujte ma na ICQ alebo mailom
na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

Přispějete na provoz fóra?