Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Poškodené služby po štarte a problém s ESETom

Patříte mezi Vzorné návštěvníky? Pak je tato sekce pro vás.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
Budovi
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Poškodené služby po štarte a problém s ESETom

#31 Příspěvek od Budovi »

Mám všetko možné :lol: a áno vypálil som si aj 4DVD na komplet opravu (heh spomínam, začal som o jedenástej a nedošlo mi že skončím o jednej :D to bolo niekedy cez akademický týždeň) ale na notebooku je samozrejme aj read-only partícia na opravu systému... Ale zatiaľ to nepokladám za nutné, kým je HDD v poriadku vždy sa viem vrátiť deň dva dozadu :D

K momentálnemu stavu:
* sidebar sa zapína dosť neskoro (kým nabehne tak to trvá aj 30s po prihlásení) ale ja s tým možno ešte vykašlem... :D

* súbory sú OK aj som preventívne kontroloval vždy cez chkdsk, proste je to už OK ale čo to spôsobilo prvý krát je v oblakoch :roll: nechápem

* akurát oddnes začal padať ovládač NVIDIA pri hardvérovo urýchľovanom flash videu ale s tým sa pohrám, pôjde :D

...no a ešte mám KIS testovaciu verziu ale zhnusila sa mi už druhý deň, nemám problém so systémovými prostriedkami ale zato s nimi plytvá dokonale, vzhľad 0 bodov z 10 a prehľadnosť mínus 30, asi ešte odskúšam ten bitdefender IS, aj keď ešte chvíľku sa budem s KIS "pasovať" možno si zvyknem

Ďakujem za prelúštené logy, myslím že to maximum čo ste pre mňa mohli spraviť sa stalo :) (možno ešte tie sužby po štarte, aj keď to nie je nič strašné) ale na diaľku... Počítač si zvládnem dočistiť, a ak sa objavia problémy tak si už nejak poradím

Tak ešte raz ďakujem :worship: a prajem pekný zbytok dňa :)
Naposledy upravil(a) Budovi dne 11 črc 2011 17:46, celkem upraveno 1 x.

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Poškodené služby po štarte a problém s ESETom

#32 Příspěvek od chodnik74 »

Dobře :) já jsem zkusil u vás dost věcí..vir to dělat nemohl,to by jsme viděli..:) Pokud chcete povypínat zbytečnosti po startu nebo jen překontrolovat,tak mi vložte aktuální RSIT (jak vy pořád cestujete v čase,tak nevím který platí :D )

Respektivě by jsme mli po sobě uklidit,od všech programů,které jsme používali,ale v tom jak jste cestoval tak to bude zajívamé..jestli je nebo není nainstalovaný Combofix atd :D uvidíme..co půjde,to vyčistí :)

:arrow: Obrázek OTC
  • Spustíme,zmáčkneme CleanUp a potvrdíme YES :) Program uklidí a následně restartuje
:arrow: ObrázekT-Cleaner
  • Spustíme,zmáčkneme klávesu A a potvrdíme ENTER(některé antiviry mohou detekovat utilitu jako vir-jedá se o falešný poplach,proto IGNOROVAT nebo dočasně vypnout antivir )
  • po použití T-Cleaner smažte ;-)

:arrow: Obrázek TFC
  • Stáhneme a spustíme program
  • Klikneme na Start a potvrdíme OK
  • Program začne uklízet,poté restartuje pc
  • po použití program smažte
i já přeji hezký zbytek dne :bye:
Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo Obrázek

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

:!: Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. ;-) Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! :!:

:!: Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!

:idea: Jste s naší pomocí spokojeni :???: Neváhejte a podpořte forum ZDE.

Pravidla fora: č.1 a č.2

Odpovědět