Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o pomoc
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o pomoc
Dojelo to dokonce a nevyplo se to a našlo to 2 nálezy Trojan.dropper/svchost-fake.
Nalezy smazte...jak se chova PC 

No po smazani a restartu jsem to zas projela SASem a nalezlo je to zas.
Uz jsem se domluvila se znamym, ze mu ntb donesu a on se na to mrkne a kdyztak to preinstaluje. Kazdopadne ale moc dekuji za vas cas. snad jsem moc neotravovala
Uz jsem se domluvila se znamym, ze mu ntb donesu a on se na to mrkne a kdyztak to preinstaluje. Kazdopadne ale moc dekuji za vas cas. snad jsem moc neotravovala

Ne ne neotravovala jste...bohuzel to vypada ze je poskozeny i system a jaksi nechce komunikovat
No a nemate zac, jsme tu pripadne i priste

No a nemate zac, jsme tu pripadne i priste