Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
A pokud nejsou dotazy a ani problemy, je to z me strany vse
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
CCleaner mám stabilně v NTB a čistím, čistím a čistím. Předevčírem jsem stáhla nejnovější verzi
Jinak asi mám vše, co jste mi poradil ke stáhnutí smazat nebo odinstalovat, že (např. Combofix ... a TotalVirus..) Jo a k němu ještě malinkou poznámku ... Váš kolega perfektně popisuje postup anglické verze, jen já již měla stáhnutý soubor v češtině
Jinak opět MOOOOOOC děkuji za pomoc , budete mít pochvalu na foru, snad to kolegové skousnou
Antiviry touhou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)
Pokud odinstalace nepujde, tak pouzijte jen T-Cleaner, mel by to smaznout...
AVPTool odinstalujte, pokusim se s kolegy dat navod do cestiny
Nemate zac, rad jsem pomohl Pekny zbytek vecera i Vam a zase nekdy
Ta odinstalace Combofixu se povedla pokud ne, tak smazte rucne slozku c:\qoobox c:\combofix