Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Hidden objects
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Hidden objects
Není zač. Můžete postupně zkoušet zapínat i ostatní. Tak alespoň příjdete na to, co tu chybu vlastně způsobovalo.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
-
- Návštěvník
Jo, přišel jsem na to, že to způsobuje buďto Avira/MBAM/Online Armor/Spyware Terminator 

Podobnou chybu před nějakou dobou na jednom počítači zaznamenal s Online Armorem, na některých fórech je zmínka i o Aviře.kuntakinte píše:Jo, přišel jsem na to, že to způsobuje buďto Avira/MBAM/Online Armor/Spyware Terminator
Tak hlavně, že je to v pořádku.
-
- Návštěvník
No, v pořádku to jaksi není. Nevím, jestli je to zrovna tou Avirou nebo OA, zkoušel jsem vypnout oboje, ale oni se tyhle dva programy po startu systému znovu spustí i v těch autorunech. Nevím co dalšího by to mohlo být, protože pak jsou tam vždy jenom tyhle dva a pak už jenom Microsoft.
Takže k těm zásekům dochází stále?
-
- Návštěvník
Jo, stále.
Spusťte Autoruns, v menu File zvolte Save a soubor .arn mi upněte třeba na www.leteckaposta.cz
-
- Návštěvník
Tyto chyby se hledají dost obtížně, jelikož se to nedá nijak monitorovat.
Pro začátek odinstalujte Online Armor a Crawler Toolbar.
Pokud to nezabere, vrhneme se na služby.
Pokud to zvládnete, zkuste sehnat nový soft k tiskárně a odinstalovat starý.
Zkuste ještě udělat to, že si spustíte Správce úloh a vypnete počítač. Uvidíte jak se ukončují procesy a při troše štěstí byste mohl při záseku vidět procesy, které v té době ještě běží. Tím by se zúžil okruh podezřelých. (musíte mít zobrazeny procesy běžící pod všemi účty)
Pro začátek odinstalujte Online Armor a Crawler Toolbar.
Pokud to nezabere, vrhneme se na služby.
Pokud to zvládnete, zkuste sehnat nový soft k tiskárně a odinstalovat starý.
Zkuste ještě udělat to, že si spustíte Správce úloh a vypnete počítač. Uvidíte jak se ukončují procesy a při troše štěstí byste mohl při záseku vidět procesy, které v té době ještě běží. Tím by se zúžil okruh podezřelých. (musíte mít zobrazeny procesy běžící pod všemi účty)
-
- Návštěvník
Oukej, vyzkouším to, jenom jedna malá poznámka, jestli se nemýlím (a to jsem si pro jistotu přešel všechny programy v ccleaneru), tak tiskárnu jsem dávno odinstaloval. Takže jestli ještě někde vidět pozostatky HP, tak budu rád když mi řeknete, kde jste je viděl 

služby
Pml Driver HPZ12
ovladače
HPZid412
HPZipr12
HPZius12
Je ale možné, že jsou ty komponenty už neaktivní.
Pml Driver HPZ12
ovladače
HPZid412
HPZipr12
HPZius12
Je ale možné, že jsou ty komponenty už neaktivní.
-
- Návštěvník
No to netuším či sú, a vlastne neviem ani ako by som to mohol zistiť 

Když ve "spustit" napíšete services.msc, uvidíte, zda je služba Pml Driver HPZ12 spuštěná.
-
- Návštěvník
Ten Pml Driver spustený je. Dal som si chvíľu čas s odpísaním, lebo som si chcel byť ako tak istý, že všetko naozaj ide ako má, OA som nakoniec neodinštaloval, dal som mu ešte jednu možnosť, a to že som ho preinštaloval. No a vyzerá to tak, že tam bol pes zakopaný
ODvtedy sa už problém s vypnutím neopakoval. A čože to teda spraviť s tým Pml Driverom?

V autoruns je prostě odfajfkujte.
službu Pml Driver HPZ12 můžete v services.msc zakázat.
službu Pml Driver HPZ12 můžete v services.msc zakázat.