Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
[Akutní] Prosím o odstranění problémů
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: [Akutní] Prosím o odstranění problémů
Doporučil bych doinstalovat jiný firewall, než používat ten, co je ve Windows.
Já se na tohle nějak necítím, nevím proč, ale bojím se toho - že něco podělám nebo tak ... Možná až budu formátovat (snad se k tomu dostanu).
PC už je čisté?
PC už je čisté?
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Dobře, tisíceré díky
Jen se ještě zeptám - není nějaký univerzální program, co odstraní všecky ty věci, co jsem teď instaloval? Tuším, že jsem to dycky přes nějaký pak dělal

Jen se ještě zeptám - není nějaký univerzální program, co odstraní všecky ty věci, co jsem teď instaloval? Tuším, že jsem to dycky přes nějaký pak dělal

- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Nemáte zač
Po programech, které jsme používali při odvirování, už jsme čistili pomocí T-Cleaneru a OTC.

Dobře, děkuji ještě jednou 
Hezký zbytek večera

Hezký zbytek večera

- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele: