svchost.exe si bere 99% z CPU
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
- Caroprd111
- VIP

- Místo/Bydliště: Třebíč
- Kontaktovat uživatele:
Re: svchost.exe si bere 99% z CPU
Super.
Měl bych otázku, která nesouvisí s havětí v PC. Na notebooku nejsem schopný zprovoznit připojení k síti skrz kabel. Bezdrátová síť běží v pohodě. Ale skrz kabel jsem se pokoušel připojit milionkrát a stále nic. Vyznáte se v tomhle odvětví? Poradil byste?
Měl bych otázku, která nesouvisí s havětí v PC. Na notebooku nejsem schopný zprovoznit připojení k síti skrz kabel. Bezdrátová síť běží v pohodě. Ale skrz kabel jsem se pokoušel připojit milionkrát a stále nic. Vyznáte se v tomhle odvětví? Poradil byste?
- Caroprd111
- VIP

- Kontaktovat uživatele:
Ano. Tento problém trvá už delší dobu. Já když najedu do síťí. Tak se mi ani nezobrazuje Místní síť, je tam pouze Bezdrátová síť. A nedávno jsem na počítači přeinstalovával windows a tam se místní síť nakonfigurovala a nastavila sama. Je možné, že tomu tak bude stejně i u notebooku? Chtěl jsem windows nějak opravit instalačním CD ale nyní mám SP3 takže to není možné. Ale stejně se rozhoduji o úplný reinstal. Protože mám nějaký problém se systémem a ani odborník nedokázal říct co s tím.Caroprd111 napsal:Zkoušel jste jiný kabel
- Caroprd111
- VIP

- Kontaktovat uživatele:
No to je právě problém. Zde je stahuji. Ale tam je pouze ovladač s 3 soubory. A ty nevím jak aplikovat. A pokud instaluji Wireless ovladač tak spravuje pouze Bezdrátovou síť.Caroprd111 napsal:Zkuste přeinstalovat ovladače síťové karty.
- Caroprd111
- VIP

- Kontaktovat uživatele:
Nevím co tam. Ale přikládám screen. Nevím kde sehnat nejaktuálnější ovladače. Momentálně bezdrátovou síť spravuje windows systém.
- Caroprd111
- VIP

- Kontaktovat uživatele:
Řadič Intel sběrnice PCMCIA kompatibilní s PCIC. Zprostředkovává Microsoft. Nepracuje korektně protože se systému nepodařilo nalézt správné(požadované) ovladače.
- Caroprd111
- VIP

- Kontaktovat uživatele:
Ne PCMCIA Adaptér je pro připojení čtečky karet. Nebo třeba bezdrátových modulů od T-Mobile. V tomhle případě je to pro ty bezdr. moduly. Já to totiž nepoužívám. Takže jsem ani žádný ovladač neinstaloval.
Edit: Pro čtečky karet je ten nad vykřičníkem.
Edit: Pro čtečky karet je ten nad vykřičníkem.
- Caroprd111
- VIP

- Kontaktovat uživatele:
To jsem od Vás potřeboval slyšet. Na zařízení, u kterého chcete nainstalovat ovladače klikněte pravým tl. myši a zvolte "Aktualizovat software ovladače". Poté vyberte složku, kde se nachází Vámi stažený ovladač.
No mě se zdá, že to zařízení tam právě není. =/ Zkoušel jsem ovladače aktualizovat na Přímém připojení paralel. kabelu. A nic. Buďto hláška kód 10 nebo se u zařízení objevil vykřičníkem. Odinstaloval jsem ho s tím, že ho znovu přidám ale při hledání nového HW už jsem to nenalezl. Jinak ten screen je i se skrytými zařízeními. Protože jinak tam mám pouze Intel/Pro wireless.
- Caroprd111
- VIP

- Kontaktovat uživatele:
Je možné, že je síťová karta poškozená. Doporučuji navštívit servis.

Přispějete na provoz fóra?