Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu logu.
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o kontrolu logu.
Ha, vítám tě mezi živými. Já si to teď projdu, možná (asi jo) ti dám časem pár otázek. Pak ještě budeme muset počkat ma Motji, ta se v logu vyzná. Já si jen omrknu, co jsem schopný zjistit a pak bych napsal. 

Ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno.
Ok, dakujem Ti moc...na facebook, pravda.sk a mnoho dalších som sa predtým vobec nedostala, ted to ide v pohode...
Zabudla som sa podakovať Naughty-mu, tak tak činím, vdaka.

Zabudla som sa podakovať Naughty-mu, tak tak činím, vdaka.

Oukej, vypadá to z mojí strany slušně. Já jdu sepsat těch pár dotazů. Tebe prosím, abys ještě aspoň občas sem nakoukla, neutekla definitivně. Tvůj topic bude uzavřený s konečnou platností, až to tady napíše Motji.
Samozrejme, som tu. 

Tak zas to instalační cd vratte
.Jste s Petrem TI šikulky
.
spusťte přejmenované HJT C:\Program Files\trend micro\Gretka.exe
- Klikněte na "Do a system scan only"
- U řádku
O3 - Toolbar: (no name) - {E0E899AB-F487-11D5-8D29-0050BA6940E3} - (no file)
O4 - Startup: _uninst_setup_9.0.0.722_14.02.2010_19-27.exe.lnk = C:\Temp\_uninst_setup_9.0.0.722_14.02.2010_19-27.exe.bat
O9 - Extra button: (no name) - {BFC32E1D-EE75-4A48-BC60-104E11EE2431} - (no file)
- Dejte fajfku do čtverečku a zmáčkněte Fix checked
- restartujte pc
Jak to vypadá s počítačem, jsou ještě nějaké problémy?

- Klikněte na "Do a system scan only"
- U řádku
O3 - Toolbar: (no name) - {E0E899AB-F487-11D5-8D29-0050BA6940E3} - (no file)
O4 - Startup: _uninst_setup_9.0.0.722_14.02.2010_19-27.exe.lnk = C:\Temp\_uninst_setup_9.0.0.722_14.02.2010_19-27.exe.bat
O9 - Extra button: (no name) - {BFC32E1D-EE75-4A48-BC60-104E11EE2431} - (no file)
- Dejte fajfku do čtverečku a zmáčkněte Fix checked
- restartujte pc
Jak to vypadá s počítačem, jsou ještě nějaké problémy?

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Noo, ja nie som žiadna IT šikulka, to ste vy, bez vás by som bola stratená, ten popis od Petra bol excelentný.
Zdá sa že comp funguje v pohode, nič mu nechýba, spokojne si pradie
Idem ešte urobiť to, čo píšete....Udeláno. 

Tak ode mě je to vše
, ještě sem občas nakoukněte, kdyby se kolega na něco ptal 

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!

Dakujem veľmi moc, ano budem tu ešte číhať. 

Tak, milá zákaznice, mne zajímá, jestli se ti něco nezhoršilo. Například - monitor zobrazuje jak má, nezměnilo se rozlišení k horšímu? Periferky fungují správně? - tiskárna, myš, klávesnice, třeba foťák, telefon, kamerka, iPod, .... co já vím, co ještě máš. Internet jede OK? Nemáš problémy se někam dostat? Už jsi to psala, ale raději ještě jednou.
Co bych chtěl vědět detailně - jestli jsme neshodili rychlost disků, případně optických mechanik. Subjektivně - nepracuje počítač pomaleji než předtím? A teď objektivně:
Podívej se prosím do správce zařízení. Kdybys nevěděla v rychlosti jak, tak třeba pravým tlačítkem myši na ikonu Tento počítač, Vlastnosti, záložka Hardware a Správce zařízení. První dotaz, nemáš tam nějaké žluté otazníky, zdá všechno správně nainstalované?
Pak rozbal ve stromu položku Řadiče IDE ATA/ATAPI. Mělö by tam být několik položek Primární kanál IDE, Sekundární kanál IDE.
KAŽDÝ z nich rozklikni a podívej se na záložku Upřesnit nastavení. Pro každé zařízení (0,1) zkontroluj stav Aktuální režim přenosu. Správné jsou dvě možnosti - Nelze použít znamená, že na tento kanál není nic připojené. Režim Ultra DMA a nějaké číslo (2, 4, 5, 6) by mělo být správné - zařízení jede na +/- "plnou" rychlost.
Kdyby tam bylo třeba PIO, nebo Multiword DMA, tak to je špatně a udělali bychom pak pokus o nápravu.
No jestli's to dokázala podle té mé slohové úlohy zvládnout bez problémů, tak klobouk, čepici před tebou dolů. Gratuluji.
Ha teď jsem si přečet co si ženské píšou.
Co bych chtěl vědět detailně - jestli jsme neshodili rychlost disků, případně optických mechanik. Subjektivně - nepracuje počítač pomaleji než předtím? A teď objektivně:
Podívej se prosím do správce zařízení. Kdybys nevěděla v rychlosti jak, tak třeba pravým tlačítkem myši na ikonu Tento počítač, Vlastnosti, záložka Hardware a Správce zařízení. První dotaz, nemáš tam nějaké žluté otazníky, zdá všechno správně nainstalované?
Pak rozbal ve stromu položku Řadiče IDE ATA/ATAPI. Mělö by tam být několik položek Primární kanál IDE, Sekundární kanál IDE.
KAŽDÝ z nich rozklikni a podívej se na záložku Upřesnit nastavení. Pro každé zařízení (0,1) zkontroluj stav Aktuální režim přenosu. Správné jsou dvě možnosti - Nelze použít znamená, že na tento kanál není nic připojené. Režim Ultra DMA a nějaké číslo (2, 4, 5, 6) by mělo být správné - zařízení jede na +/- "plnou" rychlost.
Kdyby tam bylo třeba PIO, nebo Multiword DMA, tak to je špatně a udělali bychom pak pokus o nápravu.
No jestli's to dokázala podle té mé slohové úlohy zvládnout bez problémů, tak klobouk, čepici před tebou dolů. Gratuluji.
Ha teď jsem si přečet co si ženské píšou.

Monitor v pohode, internet fičí kozmickou rýchlosťou.
Idem skontrolovať, či tam nie sú nejaké tie výkričníky a tak, podla tvojho návodu.Tak, dobre si to napísal, toto ako bola na mna vážna záležitosť...Bolo to skoro presne ako si to opísal, fakt dobrá práce, díky. 
No, Primárny kanál IDE: zarízení 0 režim DMA(je-li k dispozici) režim ultra DMA 6
1 režim DMA(je-li k dispozici) nelze použít.
Sekundárny kanál IDE:0 režim DMA(je-li k dispozici) nelze použít.
Žiadny žltý výkričník.

No, Primárny kanál IDE: zarízení 0 režim DMA(je-li k dispozici) režim ultra DMA 6
Sekundárny kanál IDE:0 režim DMA(je-li k dispozici) nelze použít.
Žiadny žltý výkričník.
Nějak mi tam chybí optická mechanika. Zobrazuje ti to skutečně jen jeden primární a jeden sekundární kanál? Měly by být, mohly by být z každého aspoň dva.
Je tam, že NVIDIA n Force3 250 parallel ATA controller, PCI standardní dvoukanálový radič IDE, primárny kanál IDE a sekundárny kanál IDE.
Ten primárny a sekundárny je skutočne tak, ako som napísala.
Ten primárny a sekundárny je skutočne tak, ako som napísala.
Naposledy upravil(a) Yanina dne 17 úno 2010 16:16, celkem upraveno 1 x.
No nebudem to asi teď trápit. Sice to není z mojí strany úplně korektní, ale pojďme si oddechnout. Teoreticky - kdybys zjistila, že ti vypalování nebo třeba i čtení cd, dvd funguje nějak špatně, pomalu, tak se ozvi. Jinak ti přeju klidnou práci na mašince a ať nemáš moc důvodů se sem vracet.

Noo, nejdeme to riešiť...to je ok. Dakujem aj Tebe, veľa štastia. 

Děkuji za přání, rádo se stalo