Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu logu.
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o kontrolu logu.
Mám DHCP, toto som už skúšala, mám to na ploche, skúsim teraz ešte raz.
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Kurník šopa, taký hezký prípevok som vám napísala, akosa to prejavuje a zmizol..tak ešte raz....niektoré stránky ako viry.cz, sme.sk, novinky.cz, aktuálne.sk mi ako tak idú, musím ich stále refresh, facebook, pravda.sk a mnoho dalších mi nejde vobec...napr.Idnes len občas, aj to sa dostanem len na hlavnú stránku, na konkrétny článok už nie..v sietových nastaveniach to vyzerá, ako keby tie pakety sekalo, ale ked pripojím iný comp na tento kábel, tak ten nemá problém.
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
"Našli moji rádcové, našli?" Ok, dakujem vám za ochotu.
Vyskúšala som ten soft, je to stále rovnaké.Myslím si že ten net ide, nejde, ide, nejde...maily ako tak posielam, na skype, sa dostanem a za chvílu ma vypne, opať sa prihlásim, píšem si a zrazu som zase off.

- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Zupa, povedal by Nemec, som samé oko.

- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Následující úkony proveďte přesně v pořadí jak jsou.
Soubor z přílohy stáhněte a rozbalte soubory na disk c: (jejich cesta bude c:\tcpip.sys a c:\ndis.sys)
Pokud nemáte, přesuňte Combofix na plochu
- otevřete si Poznámkový blok a zkopírujte do něj text z bílého okénka.
- uložte Vámi vytvořený TXT soubor jako CFScript.txt na plochu
- po uložení uchopte vámi vytvořený skript levým myšítkem a přesuňte ho nad ikonu Combofixu, kde ho upustíte:

- po aplikaci na Vás vypadne další log,vložte ho sem
Může se stát, že po aplikaci skriptu a restartu Windows nenaběhnou, v tom případě znovu restartujte a přitom mačkejte F8, pak zvolte Poslední známou funkční konfiguraci

- otevřete si Poznámkový blok a zkopírujte do něj text z bílého okénka.
Kód: Vybrat vše
FCopy::
c:\tcpip.sys | c:\windows\system32\drivers\TCPIP.SYS
c:\ndis.sys | c:\windows\system32\drivers\ndis.sys
- po uložení uchopte vámi vytvořený skript levým myšítkem a přesuňte ho nad ikonu Combofixu, kde ho upustíte:

- po aplikaci na Vás vypadne další log,vložte ho sem
Může se stát, že po aplikaci skriptu a restartu Windows nenaběhnou, v tom případě znovu restartujte a přitom mačkejte F8, pak zvolte Poslední známou funkční konfiguraci
Dobre, vyzerá to náročne, to bude výzva.Tomuto prosím vás moc nerozumiem. Soubor z přílohy stáhněte a rozbalte soubory na disk c: (jejich cesta bude c:\tcpip.sys a c:\ndis.sys)
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
No, stáhnete soubor (zip archív), ten archív otevřete a soubory přetáhnete na disk C:
ok, mám ich rozbalené na ploche, teraz si otvorím c a len presuniem z plochy...asi..ok. 

- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Ježovi oči, to je operace.
Mám ich v céčku, ndis systémový súbor, tcpip systémový súbor, mám ich nejak premenovať, či ako..tomuto nerozumiem, aka cesta, čo mám urobiť ked na nich kliknem, vyskoči tabulka Pokoušíte se otvorit systémový soubor etc...

Naposledy upravil(a) Yanina dne 15 úno 2010 21:30, celkem upraveno 1 x.
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele: