Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

NEJDE ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ ČT

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
kretotaur
Návštěvník
Návštěvník

Re: NEJDE ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ ČT

#16 Příspěvek od kretotaur »

wmp je v pořádku. našel jsem na stránkách čt volbu přehrávat "do okna", přes kterou to jede v pohodě. to mi zatím stačí :D . nevíte proč to v samostatném okně jede a přímo na stránkách čt ne? podle mě budou mít problém asi tam. ještě ta olympiáda do toho....kdo ví? nějakou chvíli počkám a uvidím. zatím díky :worship:

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od sudanec »

Nemyslim preinstalovat WMP, ale iba ten plugin; s nim byvaju problemy dost casto. Tak ked to budete potrebovat, skuste. Zatial nemate zac.
Obrázek

kretotaur
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od kretotaur »

kretotaur píše:oba jsem je postupně vypnul, znovu otevřel prohlížeč, ale pořád to nejde. nemohlo se někde něco přepsat, či přenastavit?

taky jsem v poslední době stahoval: Vista Codec Package 5.5.8.0 ......????

tak se mi podařilo to živé vysílání rozchodit tím, že jsem ve Vista Codec Package zrušil zaškrtnuté políčko "disable AC3filter". teď to jede tak jako předtím, takže ST ani ZA stím neměli nic společného. díky :wink:

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od sudanec »

0K, hlavne, ze to funguje :) niet zac
Obrázek

Odpovědět