Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Norton360 4.0

Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: Norton360 4.0

#16 Příspěvek od sudanec »

Od tych licencii ste mali kupny doklad, fakturu alebo nieco podobne. Teda:
bud ste sa nimi mali preukazat pred technickou podporou
alebo
reklamovat nakup u predajcu

zo skusenosti; ak ste mali 1 trojlicenciu, tak by to fungovalo ako u mna. Ak ste mali 3 jednolicencie, tak funguje postup vyssie. :)
Obrázek

radek178
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od radek178 »

Mel jsem 1 trojlicenci. O nakupni doklad a nic dalsi se nikdo nezajimal. Zajimalo je jedine a to, ze jsem porusil licencni podminky tim, ze jsem na AJ licencni cislo aktivoval CJ verzi. Tim jsem porusil licencni podminky a o zbyle licence jsem prisel. Tolik jejich vysvetleni. Ale uz na to kaslu, ale Symantec tim u me skoncil. Dobehne 2leta licence a nazdar Nortone a uz ho nechci vice videt. Byl jsem zvykly z KIS a Nodu, ze je jim to jedno a tak jsem to proste nainstaloval s ceskou, netusil jsem, ze je to pro ne problem a poruseni licence a uz vubec sem netusil, ze kdyz mne prikazali odinstalovat CJ verzi a dat zpet Aj, ze nevrati zbyvajici 2 licence a nevratili je. Vubec je nezjimalo, ze mam zpet AJ, tak jsem se na ne vykaslal a dal zpet CJ a jede do dneska.

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od sudanec »

Coze? To je fakt divne. Smrtelnik, je to porusenie licencie? Lebo ak hej, tak som ju minuly rok porusil 3x.. ale vsetko fungovalo aj tak dobre :) bezali mi z 1 trojlicencie zvycajne 2 stroje s ceskou 360kou a 1 s anglickou..
Pokial mne je zname su licencie pre en a cs verziu ekvivalentne.
Obrázek

radek178
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od radek178 »

Je to bohuzel tak. Respektive alespon loni to tak jeste bylo a na Symantec uctu mam opravdu porad zaznamenanou tu licenci s ceskou programovou verzi, na ktere jsem poprve aktivoval a pocet je tam porad 1. Pak mam jeste dalsi AJ licenci a tu jsem instaloval jako AJ a mam pocet licenci porad 3 a volne myslim jeste 2. Tim jsem nechtel na Symantec nejak hazet spinu, ale chtel jsem pro jistotu upozornit dalsi lidi, kdyby je nahodou napadlo udelat neco podobnyho jako je zmena jazyku, tak aby nebyli prekvapeni, ze prijdou o licence. Ale treba uz to je letos jinak. Bylo mne telefonicky sdeleno, ze jsem porusil licencni podminky a Symantec neumoznuje zmenu jazykove verze, kdyz je licence koupena k jine jazykove verzi. Slo o NIS, znovu podotykam, ze treba 360 nebo NAV to mohli mit jinak.
EKvivalentni jsou mozna do te miry, ze produkt jde aktivovat, ale v AJ koupis NIS a tusim je to standardne na 3 instalace a v CZ to tak neni a tim padem se pripravis o zbyvajici dve licence, pokud to nainstalujes prvne na Cj verzi. U nas mas zvlast jedno a trojlicence. Tam asi vznika ten problem, ale uz to nehodlam dal resit. Je to pres rok a nema smysl se v tom dal babrat. Resil jsem to tehdy na ceske podpore v Praze i v tom Irsku nebo kde to je a reseni z nich nevypadlo, krom poruseni licence, zadne.

smrtelnik
VIP
VIP

#20 Příspěvek od smrtelnik »

Sudanec: neporusil jsi nic a muzes dale klidne spat
radek178: zkusim to s Tebou poresit offline a pak tu muzes postnout vysledek

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od sudanec »

0K, vdaka.
Predsalen mam so 4kou jeden problem. 4 zo 4 PC na ktorych je Outlook 2003 po restarte poslali informaciu o nejakej kritickej chybe pluginu na riesenie spamov. Zatial som dal ten komponent vypnut.
Obrázek

smrtelnik
VIP
VIP

#22 Příspěvek od smrtelnik »

sudanec píše:0K, vdaka.
Predsalen mam so 4kou jeden problem. 4 zo 4 PC na ktorych je Outlook 2003 po restarte poslali informaciu o nejakej kritickej chybe pluginu na riesenie spamov. Zatial som dal ten komponent vypnut.
O tom nevim, muzes mi poslat screenshoty?

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od sudanec »

Budem moct v stredu vecer, ak to pojde, poslem. Ale mala by to byt ta klasicka chyba, co Outlook na tieto komponenty vyhadzuje, ziadna prilis divna chyba.
Obrázek

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od sudanec »

Tak z pokojneho upgradu je nakoniec taka mensia nocna mora, okrem Outlooku je problem aj s Ati CCC, co by nevadilo, ale prestal fungovat hlavny system, systematic Pyramida, co je celkom pruser. Sranda je, ze ostava nefunkcny aj po odinstalovani 360ky. Uf.
Obrázek

smrtelnik
VIP
VIP

#25 Příspěvek od smrtelnik »

Ta aplikace prestala fungovat po par dnech soubehu s N340v4?
A uz vis, co se stalo? Smazal N360 nejaky soubor te aplikace s podezrenim na vir (false positive)? Pomohl by export Security historiy N360. Dej mi vedet, pokud je to FP, da se to opravit docela rychle (par hodin).
Nemas link na stazeni dema toho programu? Testnul bych to treba tady u mne.

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od sudanec »

Mne to nastastie execko nezmazalo, ale zakazala sa komunikacia medzi niektorymi modulmi aplikacie. Konkretne, neslo zobrazovat zostavy.. co ti ale vela nepovie. Demo neviem, ci vobec existuje :(
K problemu zrejme doslo hned, ja som po upgrade otestoval iba ci ide aplikacia spustit, to isla, no prislo sa na neho dnes, ked s tym clovek chcel pracovat.
Momentalne je to vyriesene odinstalovanim 360ky a opravenim Pyramidy (co ma teda dost nepotesilo :) ) + dal som tam trial esetu, casom sa chystam tam bud dat 3ku, alebo to nejak poriesit.. uvidim.
Co som hovoril s developerom Pyramidy, o problemoch s Nortonom vedia. Vraj je jediny (Eset, Kaspersky, AVG ani Avast problemy nemaju), a preto ho proste neodporucaju.

Ad test u teba; maju tam kontaktny formular, ak im napises, ze si z Symantecu, zrejme ti nieco na testovanie obratom poslu. Pripadne sa mozes kontaktovat priamo s p. Cervenakom a odvolat sa priamo na mna, Juraj Danko, Aset s.r.o. Piestany. Bude si to pamatat, dnes sme to riesili cez remote desktop.
Obrázek

pepek_namornik
Návštěvník
Návštěvník

#27 Příspěvek od pepek_namornik »

radek178 píše:Mel jsem 1 trojlicenci. O nakupni doklad a nic dalsi se nikdo nezajimal. Zajimalo je jedine a to, ze jsem porusil licencni podminky tim, ze jsem na AJ licencni cislo aktivoval CJ verzi. Tim jsem porusil licencni podminky a o zbyle licence jsem prisel. Tolik jejich vysvetleni. Ale uz na to kaslu, ale Symantec tim u me skoncil. Dobehne 2leta licence a nazdar Nortone a uz ho nechci vice videt. Byl jsem zvykly z KIS a Nodu, ze je jim to jedno a tak jsem to proste nainstaloval s ceskou, netusil jsem, ze je to pro ne problem a poruseni licence a uz vubec sem netusil, ze kdyz mne prikazali odinstalovat CJ verzi a dat zpet Aj, ze nevrati zbyvajici 2 licence a nevratili je. Vubec je nezjimalo, ze mam zpet AJ, tak jsem se na ne vykaslal a dal zpet CJ a jede do dneska.

Minule si pisal zasa, ze si menil graficku kartu a ti to zobralo aktivaciu...kedy si uz prestanes vymyslat? Bavi ta to pisat tie bludy tvoje? Pravidelne kupujem NIS koncom augusta, zaciatkom septembra, + dostavam NFR licencie, vtedy vychadza nova verzia, a vzdy hodim najprv anglicku, lebo ceska este nie je...potom odinstalujem po case a hodim cesku, aby aj doma tomu aspon trocha rozumeli. Uz si fakt prosim ta prestan vymyslat. Nikdy mi nezobralo aktivaciu pri zmene jazyka...ani pre zmene gpu...toto co pises, citam prvy raz...a stalo sa to tebe...a zahadne dvakrat...rob si archiv prispevkov, lebo nabuduce napises zas inu verziu.

smrtelnik
VIP
VIP

#28 Příspěvek od smrtelnik »

sudanec píše:Co som hovoril s developerom Pyramidy, o problemoch s Nortonom vedia. Vraj je jediny (Eset, Kaspersky, AVG ani Avast problemy nemaju), a preto ho proste neodporucaju.
Skoda ze to developeri neresi jinak, nez nedoporucovanim Nortona. Asi nejjednodussi cesta, chapu je.
Ja je pingnu a zkusime zjistit, cim to je. Predpokladam, ze bude nekde zrada v Intrusion Prevention, nebo pujde o nejaky FP.

S tim Outlookem pockej na novy 17.6 patch, ktery vyjde zhruba za tyden. Ten opravuje (mimo jine) toto:
- Fixed an instance where Microsoft Outlook options were not correct after configuring Norton AntiSpam integration.
Nevim, jestli to pomuze, ale za pokus to stoji. Ty screeny mi simte posli.

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od sudanec »

Ten patch sa stiahne automaticky, alebo ho bude treba nainstalovat rucne?

Z chybovych hlaseni mam ulozene iba windowsovske hlasenie o chybe v CCC, bez detailov. Ak Norton niekde nechal (po odinstalovani s ponechanim udajov) nejake logy, napis mi prosim kde, poslem.
Inak, po odinstalacii 4ky a zvoleni ponechat nastavenia pre neskorsiu instalaciu a naslednom nainstalovani 3ky mi neostalo vobec nic, ani nastavenia zalohovania, ani pravidla pre FW :(
Obrázek

smrtelnik
VIP
VIP

#30 Příspěvek od smrtelnik »

sudanec píše:Ten patch sa stiahne automaticky, alebo ho bude treba nainstalovat rucne?

Z chybovych hlaseni mam ulozene iba windowsovske hlasenie o chybe v CCC, bez detailov. Ak Norton niekde nechal (po odinstalovani s ponechanim udajov) nejake logy, napis mi prosim kde, poslem.
Inak, po odinstalacii 4ky a zvoleni ponechat nastavenia pre neskorsiu instalaciu a naslednom nainstalovani 3ky mi neostalo vobec nic, ani nastavenia zalohovania, ani pravidla pre FW :(
Patch se stahne a nainstaluje automaticky. Bude vyzadovat restart.
Nastaveni by se zachovala, pokud by jsi instaloval opet v4. Podle mne tam stale budou, az zase upgradnes na v4. Pokud downgradujes na v3, tak se nastaveni z v4 nezachovaji, jelikoz se jedna prakticky o jiny produkt (i kdyz pro laika to tak nemusi vypadat). V3 a V4 pracuji jinak, jine technologie pouzity, jine jadro, s tim i udaje o nastaveni atd.

Odpovědět