Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Zpomalení PC, hudba praská, video také, celkově pomalé
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zpomalení PC, hudba praská, video také, celkově pomalé
pockaj chvilku napisem script nie je tam vela,
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:

Vypni>FIREWALL>Antivir>Antispyware>vsetko rezidentne.
Otvor Notepad (Poznámkový blok) a zkopíruj do neho celý zeleny tex:
Kód: Vybrat vše
KILLALL::
Extra::
FireFox::
FF - ProfilePath - c:\documents and settings\Ales\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\oupejzoh.default\
FF - prefs.js: browser.search.selectedEngine - ICQ Search
FF - component: c:\program files\DAEMON Tools Toolbar\FirefoxDTT\components\DTToolbarFF.dll
RegNull::
[HKEY_USERS\S-1-5-21-1177238915-562591055-839522115-1004\Software\SecuROM\License information*]
Typ súboru tak tam vyberies *všetky súbory
A ulož ho na plochu.> Pozor CFScript.txt>Neotvarat a nemoze byt ani>CFScript.txt.txt A Urobis Toto :

log uz sem nedavaj

Stiahnes na plochu TFC
zatvor vsetko co mas otvorene a spust-po skane restart

odskusaj a zajtra napis,,stiahni>>OTC
2x-kliknite OTC.exe.
Kliknite na tlačidlo CleanUp!
ano,,,,
Ak sa zobrazí výzva na reštartovanie počas čistenia, vyberte Áno.
Nástroj sám zmaže, keď to skončí, ak nie odstrániť .
-
- Návštěvník
Ahoj, tak já jsem připraven 

-
- Návštěvník
Vse jsem udelal, a chvilku trvalo nez se z toho všeho komp vzpomatoval, po tech dnesnich operacich mu to dalo zabrat (po odinstalovani combofix se na chvili kousl), ale vse vypada ok
koncovky souboru se mi prehodily do polohy skryte, takze koukam, ze programy cistily dukladne a delali svou praci
Dekuji moc
PS: jeste mam dotaz, velmi me toto zaujalo, vim ze to na to nevypada, ale mam stredni skolu na pocitace, programovani atd, no ale sem lama, mam jen zakladni informace od vseho a velmi me zaujalo, ze tu cvicite novacky abyse v LOGU taktez vyznali a pak tu mohli treba take pomoci, vim, ze nesplnuji kriteria, nemam minimalne dvacet smysluplnych pripsevku a jeste jsem nikomu nepomohl (jsem tu vlastne uplne novy) ale casem bych o to mel velky zajem, slo by to? 

-
- Návštěvník
Je nejaka moznost, ze se PC po provedeni dnesnich kroku trochu zpomalilo nez tomu bylo vcerejsi den? aspon mi to tak prijde, po tom co jsem to projel programem TFC. Mozna se mi to ale jen zda, jen se ptam. Ale jinak problem s praskanim hudby a filmu atd... VYRESEN. 

- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:

A to je vsetko,,nemas zaco.

-
- Návštěvník
Jeste jednou dekuji mnohokrat