Mám trochu obavy, jestli majitel nenaboural systém užitím nějakýho hyper super čističe.
Zatím to vypadá na reinstal a potom se uvidí, jestli v tom nemůže mít prsty i vada disku.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Pomalý NTB - komunikace po ethernetu, firefox - LOGY
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Pomalý NTB - komunikace po ethernetu, firefox - LOGY
Takže obnovení systému nebylo možné udělat - spustí se, ale po restartu napíše, že obnovu nebylo možné dokončit - bez uvedení důvodu. Udělal jsem obnovu disku z uložené zálohy za pomoci Acronis TI, proběhlo bez problému, zatím se systém chová normálně, jen ta blikající kontrolka disku mě znervózňuje.
Nevíte o nějakém softwaru, který by uměl udělat nějaký log, ze kterého by bylo možné vyčíst, co stále přistupuje na disk ?
Díky za případné tipy.
Nevíte o nějakém softwaru, který by uměl udělat nějaký log, ze kterého by bylo možné vyčíst, co stále přistupuje na disk ?
Díky za případné tipy.
Re: Pomalý NTB - komunikace po ethernetu, firefox - LOGY
No systém i když nic neděláš šahá na disk kvůli indexaci, swapuje, komprimuje atd.
Jinak můžeš ještě použít Mbam z mého podpisu.
Jinak můžeš ještě použít Mbam z mého podpisu.