Provedl jsem, uninstaller napsal, že je odinstalováno, notebook naběhl zpátky do normálního režimu, ale nevypadá to na zrychlení. Dlouho trvá, než se notebook po restartu vzpamatuje natolik, že se objeví pole pro zadání hesla a potom trvá hodně dlouho, než začne fungovat normální rychlostí. Pak už to vypadá docela v pořádku.
Ještě zbývá ta defragmentace disku. Kdysi jsem to dělal, ale nepamatuju si to. Máte odkaz na nějaký návod nebo mám vygooglovat?
Díky
P.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Notebook HP 250 G6 - hodně pomalý po zapnutí nebo po probuzení
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Notebook HP 250 G6 - hodně pomalý po zapnutí nebo po probuzení
Lze ji provádět ze buď ze systému, nebo speciálním defragmentačním softem (Defraggler: https://www.slunecnice.cz/sw/defraggler/ ). Ze systému se na něj dostanete přes počítač>klik pravým myšítkem na příslušnou jednotku>vlastnosti>nástroje.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Díky, během víkendu se k tomu snad dostanu. Dám vědět.
Pošlu dneska nějaký příspěvek
P.
Pošlu dneska nějaký příspěvek
P.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
OK. Za příspěvek děkujeme a ozvěte se, prosím.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte:

Zdravím,
omlouvám se, že se ozývám až dnes.
Můj odhad, že notebook se nijak znatelně nezrychlil, se ukázal být chybný - zrychlil se, a opravdu znatelně.
Nicméně jsem včera zkusil pustit tu defragmentaci, ale to se nezdařilo. Zkusil jsem to zatím jenom z Windows, koukal jsem, že tam je nastavená "optimalizace" automaticky myslím 1x týdně. Má se automaticky spustit analýza disku a pak následně optimalizace (defragmentace). Jestli se to skutečně provádí netuším.
Já jsem zkusil manuálně spustit analýzu, ta zřejmě proběhla, ale neukázala se žádná informace o výsledku. Zkusil jsem kliknout na tl. Optimalizovat, ale na řádku s diskem se objevilo znovu že dělá analýzu, ale zůstalo to na 0% a nijak se to nezměnilo - ani po desítkách minut.
Tak možná ještě zkusím stáhnout ten nástroj, jak jste poslal odkaz, ale i kdyby ne, tak jste notebooku určitě pomohl.
Moc děkuju a pokud tu defragmentaci ještě zkusím, dám vědět - bylo by to během pár dnů.
p.
omlouvám se, že se ozývám až dnes.
Můj odhad, že notebook se nijak znatelně nezrychlil, se ukázal být chybný - zrychlil se, a opravdu znatelně.
Nicméně jsem včera zkusil pustit tu defragmentaci, ale to se nezdařilo. Zkusil jsem to zatím jenom z Windows, koukal jsem, že tam je nastavená "optimalizace" automaticky myslím 1x týdně. Má se automaticky spustit analýza disku a pak následně optimalizace (defragmentace). Jestli se to skutečně provádí netuším.
Já jsem zkusil manuálně spustit analýzu, ta zřejmě proběhla, ale neukázala se žádná informace o výsledku. Zkusil jsem kliknout na tl. Optimalizovat, ale na řádku s diskem se objevilo znovu že dělá analýzu, ale zůstalo to na 0% a nijak se to nezměnilo - ani po desítkách minut.
Tak možná ještě zkusím stáhnout ten nástroj, jak jste poslal odkaz, ale i kdyby ne, tak jste notebooku určitě pomohl.
Moc děkuju a pokud tu defragmentaci ještě zkusím, dám vědět - bylo by to během pár dnů.
p.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zkusit to můžete, externí nástroj je důkladnější, než systémová defragmentace. Nechávám otevřené.
Navštivte:
Navštivte: