Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Vysoký ping při hraní on-line

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
marekjancar
Návštěvník
Návštěvník

Re: Vysoký ping při hraní on-line

#16 Příspěvek od marekjancar »

Ještě mě napadlo, že bych sem mohl hodit výsledky testu z Netalyzr, ale v tom testu se objevuje moje IP adresa, tak nevím, jestli je to vhodné takhle zveřejňovat.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Rudy »

To nemusíte. Zkuste restartovat modem, příp. další síť. prvek v datové cestě. Pokud se stav nezmění, přeinstalujte ovladač síť. karty. Nepomůže-li ani toto, obraťte se na providera.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

marekjancar
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od marekjancar »

Zavolal jsem na providera internetu a řekl mi tuhle záhadnou informaci: Někdo si tu pustil něco protizákonně do éteru a ruší nám to signál - jak tomu mám rozumět? Je docela nepříjemný a ani mi pořádně neřekl, kdy se situace změní.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Rudy »

Pokud máte wifi připojení, pak je to možné. Kdy to zmizí, bude problém. Kmitočty, na nichž wifi funguje, patří mezi tzv. nechráněné, takže si vlastně není kde stěžovat. Nezávazně to může oznámit ČTÚ, ale pokud oni zjistí, že to jde z něčeho certifikovaného, pak s tím nikdo nic nenadělá.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

marekjancar
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od marekjancar »

Mám wi-fi připojení. To tedy znamená, že i když poctivě platím měsíční poplatky za připojení k internetu, tak mi provider nebude garantovat, že toto připojení bude fungovat? To tedy asi znamená vypovědět smlouvu a přejít k někomu jinému...

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Rudy »

Provider ano, ale všechna pásma, na nichž je dovolen wifi provoz jsou z hlediska Stockhlomské dohody o rozdělení vf kmitočtů tzv. nechráněná (nechrání se koridor spoje, ani jeho rušení - pouze jiný provoz, než wifi, na něm není dovolen). Já mám také wifi a stalo se mi, že do koridoru mi zedníci postavili jeřáb a pak internet fungoval jen tehdy, pokud byl na jednom konci dráhy. Na druhém byl přesně v lajně a nastal totální výpadek). Vyřešilo s to tak, že provider mi přesměroval anténu na jiný uzel a bylo to vyřešené. Vypovídat smlouvu je, myslím předčasné. Wifi může klidně rušit i vyzařující mikrovlnná trouba. To je, bohužel, fakt, který je na celém světě řešen stejným způsobm.

Varování:

marekjancar
Návštěvník
Návštěvník

#22 Příspěvek od marekjancar »

Zdá se, že problém se nějak vyřešil, zřejmě odstranili tu věc, která rušila signál. Přesto velmi děkuji za ochotu mi pomoci a omlouvám se, že to bylo skoro zbytečné.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Rudy »

Zeptat se nikdy není zbytečné. Za to obvykle nic nedáte. :) Nemáte zač!

Varování:

Zamčeno