http://leteckaposta.cz/194240106

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Zpomalení chodu windows 8.1, prosím o kontrolu LOGu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Zpomalení chodu windows 8.1, prosím o kontrolu LOGu
Kontaktoval jsem kolegu... kvuli pracovnimu vytizeni sem chodi jen nekolikrat do tydne, tak vydrzte.
Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.
Dobře, děkuji za předchozí rady
.
Ahoj, stáhni nástroj Poolmon do C:\
Pak spusť příkazový řádek s právy správce a napiš do něho příkaz c:\poolmon /p /b /n c:\poolmon.txt
Soubor c:\poolmon.txt který se vytvoří, pak upni. Musíš to samozřejmě provést, až bude paměť nadměrně vytížena.
Pak spusť příkazový řádek s právy správce a napiš do něho příkaz c:\poolmon /p /b /n c:\poolmon.txt
Soubor c:\poolmon.txt který se vytvoří, pak upni. Musíš to samozřejmě provést, až bude paměť nadměrně vytížena.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Ahoj
,
níže jsem uvedl poolmon.txt
níže jsem uvedl poolmon.txt
Omlouvám se, ten poolmon patřil do jiného příspěvku.
Spusť HeavyLoad (nebo např. OCCT) a Hardware Monitor (nebo Open Hardware Monitor). V HeavyLoad spusť zátěžový test
a zhruba po 10 minutách udělej screenshot Hardware Monitoru. Ten pak vlož do příspěvku.
Vypadá to, že dochází k přehřívání procesoru. Co se týká vytížení toho disku, ta procenta vůbec nic neznamenají.
Jestliže je systém opravdu zpomalen z důvodu nadměrného počtu diskových operací, pak za to pravděpodobně může uTorrent.
a zhruba po 10 minutách udělej screenshot Hardware Monitoru. Ten pak vlož do příspěvku.
Vypadá to, že dochází k přehřívání procesoru. Co se týká vytížení toho disku, ta procenta vůbec nic neznamenají.
Jestliže je systém opravdu zpomalen z důvodu nadměrného počtu diskových operací, pak za to pravděpodobně může uTorrent.
Ahoj, přikládám screeny z Hardware Monitoru, bohužel ve dvou obrázcích.
V tomto programu mě udivilo, že se zde zobrazuje jen integrovaná grafická karta Intel. Mám ještě druhou grafickou kartu AMD Radeon HD 7470M.
Notebook je značky HP probook 4530s.
Díky
V tomto programu mě udivilo, že se zde zobrazuje jen integrovaná grafická karta Intel. Mám ještě druhou grafickou kartu AMD Radeon HD 7470M.
Notebook je značky HP probook 4530s.
Díky
Asi by to chtělo trochu vyčistit. Teploty jsou celkem vysoké, k nějakému thermal throttlingu tam už určitě občas dochází.
Co se týká vysokého počtu diskových operací, často to způsobuje uTorrent.
Co se týká vysokého počtu diskových operací, často to způsobuje uTorrent.
Vyčištěním myslíte čištění mechanické (rozebrání NB) NEBO vyčištění disku, procesů, souborů?
Utorrent už jsem vymazal a bohužel moc velké změny nepociťuji
.
Utorrent už jsem vymazal a bohužel moc velké změny nepociťuji
Ovládací panely->Nástroje pro správu->Sledování výkonu->Sady kolekcí dat->a spusť System performance.
Až se zastaví (po 1 min), ve složce C:\perflogs\System\Performance se vytvoří složka, tu zararuj a upni.
Stačí profouknout ventilátor stlačeným vzduchem. nejprve vyfoukáš výduchový otvor, prach na chladiči bývá nalepený ze strany od ventilátoru, takhle ho uvolníš.
Až se zastaví (po 1 min), ve složce C:\perflogs\System\Performance se vytvoří složka, tu zararuj a upni.
Stačí profouknout ventilátor stlačeným vzduchem. nejprve vyfoukáš výduchový otvor, prach na chladiči bývá nalepený ze strany od ventilátoru, takhle ho uvolníš.
Přidávám složku ze Sytem Performance.
Ventilátor na NB jsem stlačeným vzduchem čistil už před měsícem
.
Ventilátor na NB jsem stlačeným vzduchem čistil už před měsícem
V tom protokolu vůbec nic zvláštního nevidím. Podle něho je vše v normálu.
Oprvdu nevím, jak ti pomoci.
Oprvdu nevím, jak ti pomoci.

Přispějete na provoz fóra?