Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o preventivku
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o preventivku
Pokud bych mel napadene pc nejakym skodlivym kodem a spousti se treba u jineho uzivatele pujde to z toho vypisu poznat...? Snad nevadi ze misto raru jsem pouzil zip.
- Přílohy
-
- report.zip
- (155.56 KiB) Staženo 67 x
Zip/rar je jedno 
V logu nevidim zadnou havet a ani zadne dulezite knihovny v tempech, takze si opravdu myslim, ze problem zpusobil chybny update Pandy.
Dejte jeste aktualni log FRST.txt, prilozte i Addition.txt - http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=30&t=133101

V logu nevidim zadnou havet a ani zadne dulezite knihovny v tempech, takze si opravdu myslim, ze problem zpusobil chybny update Pandy.
Dejte jeste aktualni log FRST.txt, prilozte i Addition.txt - http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=30&t=133101
Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Dobrý den, omlouvam se ze pisi az ted, ale mel jsem toho hodne. Zasilam teda ten FRST i addition prilozene v zipu. Prilozil jsem zde jeste i obrazek screenshotu, kde je zachycen jeden proces, ktery se spousti jenom obcas a neni zarazen mezi systemovymi aplikacemi a ma i podivnou ikonu. Zajmalo by me, zda je to nejaky adware nebo nejaka potrebna knihovna. A nakonec mam posledni dotaz ohledne windows 8.1, zda nevite jak vyresit tento problem... Tedkom nedavno se mi stalo, ze dalsi den po startu systemu mi najelo prihlaseni normalne, ale jakmile jsem se prihlasil, tak but se stale zobrazolo nacitani prihlaseni uzivatele nebo u druhe uzivatele system najel ale pouze s cernym oknem a zobrazovala se pouze mys. Nasel jsem ze nejspise zpusobila automaticka aktualizace garf. karty invidie. Tak jsem to vyresil, ale pak se stalo, ze najel pouze jeden uzivatelsky ucet normalne a ten druhy se nacetl pouze castecne, kdy nacetl temer cely, ale nezobrazily se zadne ikony na plose ani temer nic neslo spustit. Jedine co reagovalo bylo spusteni startu, kde jsem se mohl odhlasit a pri odhlasovani naskocilo ze na pozadi se brani proti vypnuti Window Task manager. Takze kdyz jsem to potvrdil ze to opravdu chci odhlasit a ten proces ukoncit, tak se odhlasil. Po nejake dobe asi 2-3 dny, kdy jsem to zkusil, zda to uz se neprihlasi normalne, tak system normalne najel. Nevite jak tento problem priste vyresit hned? Jinak zkousel jsem pres nouzovy rezim obnoveni systemu ale posledni co byl udelan, tak mel chybu a dalsi neumel zapsat zmeny(zkouseno pres i fungujiciho uzivatele i pres medium).. nevim zda obnoveni jiz taky funguje nebo stale ne... A lye nejak opravit aby se ti zmeny priste taky zapsaly?
Pak jeste jeden dotaz ohledne zvyseni rychlosti systemu a moznosti pouzivat nejaky program na cisteni.. Pouzival jsem CCleaner, ale ten mel problemy ze pak nejeli nejake programy, pak jsem vyuzival tunaup utilities s tim jsem byl spokojen, nez presel na pausalni verzi po koupi avg. Nakonec jsem zkousel i advanced system care free verzi, kde to nekdy shodilo cely system a byla potreba obnova pres bod obnoveni. Ostatni s nim jsou vetsinou spokojeni, tak nevim...
Jinak dekuji za odpovedi a pokud zde nejaka otazka nepatri, tak se omlouvam
Pak jeste jeden dotaz ohledne zvyseni rychlosti systemu a moznosti pouzivat nejaky program na cisteni.. Pouzival jsem CCleaner, ale ten mel problemy ze pak nejeli nejake programy, pak jsem vyuzival tunaup utilities s tim jsem byl spokojen, nez presel na pausalni verzi po koupi avg. Nakonec jsem zkousel i advanced system care free verzi, kde to nekdy shodilo cely system a byla potreba obnova pres bod obnoveni. Ostatni s nim jsou vetsinou spokojeni, tak nevim...
Jinak dekuji za odpovedi a pokud zde nejaka otazka nepatri, tak se omlouvam
- Přílohy
-
- Desktop.zip
- (677.13 KiB) Staženo 67 x
Dobry den,
jednou z pricin potizi, ktere v prvnim odstavci popisujete mohou mit na svedomi optimalizery a podobne nastroje. U Advanced System Care jsme zde byli nekolikrat svedky, ze rozhasil system tak, ze to spravil az reinstal. S TuneUp doporucujeme zvysenou opatrnost a kontrolu uzivatele, co vsechno opravuje. S CCleanerem jsme se naopak nesetkali s tim, ze by v defaultnim nastaveni pritizil a jeho pouzivani zde doporucujeme. Pokud jsou problemy s body obnoveni i v nouzovem rezimu, uprimne nevim, jak Vam v teto situaci pomoct.
Otestujte na virustotal.com C:\ProgramData\flwjycbm.bab - pokud uz byl soubor otestovany, zvolte Reanalyse. Do pristiho prispevku dejte link (odkaz) s vysledky analyzy.
jednou z pricin potizi, ktere v prvnim odstavci popisujete mohou mit na svedomi optimalizery a podobne nastroje. U Advanced System Care jsme zde byli nekolikrat svedky, ze rozhasil system tak, ze to spravil az reinstal. S TuneUp doporucujeme zvysenou opatrnost a kontrolu uzivatele, co vsechno opravuje. S CCleanerem jsme se naopak nesetkali s tim, ze by v defaultnim nastaveni pritizil a jeho pouzivani zde doporucujeme. Pokud jsou problemy s body obnoveni i v nouzovem rezimu, uprimne nevim, jak Vam v teto situaci pomoct.
Otestujte na virustotal.com C:\ProgramData\flwjycbm.bab - pokud uz byl soubor otestovany, zvolte Reanalyse. Do pristiho prispevku dejte link (odkaz) s vysledky analyzy.
- Stahnete Crystal Disk Info (CDI) http://sourceforge.jp/frs/redir.php?m=j ... o6_2_2.zip
- archiv extrahujte a spustte vyextrahovany soubor DiskInfo.exe
- ve spustenem programu kliknete nahore na Upravy -> Kopirovat (log mate nyni zkopirovany ve schrance)
- log vlozte do dalsi odpovedi (Ctrl + V)
Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.