Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Blue Screen
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Blue Screen
OK, dej vědět.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Tak i po odinstalaci Lenovo Boot Optimizer mi to znovu spadlo do BlueScreenu.. :/ pokud to pomuze, myslim ze pokazdy kdyz to spadlo tak jsem mel zapnutej Chrome.. kdyz byl vypnutej tak mi to snad nikdy nespadlo
Upni mi nový minidump z posledního pádu.
Tady je.
Odinstaloval jsem Chrome a zatím to nespadlo.
Odinstaloval jsem Chrome a zatím to nespadlo.
- Přílohy
-
- 122814-95347-01.rar
- (27.36 KiB) Staženo 93 x
Situace je taková, že to způsobuje ovladač DamageGuardX64.sys.
fbfmon.sys v tom byl nevinně a v systému už není.
Ovladač DamageGuardX64.sys tedy nepatří Lenovo EE Boot Optimizeru, ale jiné aplikaci od Lenovo.
Co je tam od nich ještě nainstalované?
Mohlo by to být Accidental Damage Protection.
fbfmon.sys v tom byl nevinně a v systému už není.
Ovladač DamageGuardX64.sys tedy nepatří Lenovo EE Boot Optimizeru, ale jiné aplikaci od Lenovo.
Co je tam od nich ještě nainstalované?
Mohlo by to být Accidental Damage Protection.
Od Lenova je tu :
Lenovo with Enhanced Data Rate Software
Lenovo EasyCamera
Lenovo OneKey Recovery
Lenovo pointing device
Lenovo registration
Lenovo Solution Center
Lenovo YouCam
Lenovo_Wireless_Driver
Tohle je vse co mam v Ovladaci panely>Programy>Programy a funkce
Lenovo with Enhanced Data Rate Software
Lenovo EasyCamera
Lenovo OneKey Recovery
Lenovo pointing device
Lenovo registration
Lenovo Solution Center
Lenovo YouCam
Lenovo_Wireless_Driver
Tohle je vse co mam v Ovladaci panely>Programy>Programy a funkce
Spusť RegEdit a vyexportuj mi klíč HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet. Výsledný REG soubor zaRARuj a upni.
Ten ovladač je součástí Instant Reset od Lenovo.
Pokud to nejde odinstalovat, ten ovladač vypneš tímto.
Stáhnout, spustit, povolit přidání informací do registru a restartovat počítač.
Pokud by se náhodou operační systém nechtěl spustit, pak F8 při startu a Poslední známá funkční konfigurace.
Pokud to nejde odinstalovat, ten ovladač vypneš tímto.
Stáhnout, spustit, povolit přidání informací do registru a restartovat počítač.
Pokud by se náhodou operační systém nechtěl spustit, pak F8 při startu a Poslední známá funkční konfigurace.
Editor registru pise: DGDisable nelze importovat: Do registru se nepodařilo úspěšně zadat všechna data. Některé klíče jsou otevřeny systémem nebo jinými procesy.
Je zajimavy to ze od ty doby co jsem odinstaloval Chrome tak mi to nespadlo. Jedu na chatu, neni tam internet tak pripadne dam vedet pres mobil.
Jinak moc dekuju za pomoc.
Je zajimavy to ze od ty doby co jsem odinstaloval Chrome tak mi to nespadlo. Jedu na chatu, neni tam internet tak pripadne dam vedet pres mobil.
Jinak moc dekuju za pomoc.
OK. S Chromem to ale nebude mít nic společného, spíše je to náhoda.
Jinak stačí v klíči HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\DamageGuard nastavit hodnotu Start na 4
Jinak stačí v klíči HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\DamageGuard nastavit hodnotu Start na 4
Omlouvam ze sem znovu cpu ten chrome ale po odinstalaci bylo vsechno v poradku. Ale jelikoz nemam mozillu firefox rad zkusil jsem znovu nainstalovat chrome... hned pri prvnim spusteni se mi znovu objevil bluescreen
rikam si jestli to nemuze byt neco jako tohle http://www.sevenforums.com/bsod-help-su ... hrome.html
prikladam posledni minidump
rikam si jestli to nemuze byt neco jako tohle http://www.sevenforums.com/bsod-help-su ... hrome.html
prikladam posledni minidump
- Přílohy
-
- 010115-92446-01.rar
- (27.25 KiB) Staženo 94 x
Ne není to ten případ.
Existuje nějaký způsob, jak bych tě mohl přesvědčit, že ten problém způsobuje ovladač DamageGuardX64.sys?
Ano, chyba se projeví v kontextu procesu chrome.exe, to ale neznamená, že za to chrome může.
Žádná uživatelská aplikace nemůže způsobit BSOD. Musí dojít k chybě v nějakém modulu v režimu jádra.
Buď nepoužívej Chrome nebo zlikviduj filtr souborového systému DamageGuardX64.sys (nebo ho aktualizuj).
Pokud zvolíš první možnost, není vyloučeno, že to bude padat i nadále, protože na tu slabinu v ovladači může narazit i jiná aplikace.
Existuje nějaký způsob, jak bych tě mohl přesvědčit, že ten problém způsobuje ovladač DamageGuardX64.sys?
Ano, chyba se projeví v kontextu procesu chrome.exe, to ale neznamená, že za to chrome může.
Žádná uživatelská aplikace nemůže způsobit BSOD. Musí dojít k chybě v nějakém modulu v režimu jádra.
Buď nepoužívej Chrome nebo zlikviduj filtr souborového systému DamageGuardX64.sys (nebo ho aktualizuj).
Pokud zvolíš první možnost, není vyloučeno, že to bude padat i nadále, protože na tu slabinu v ovladači může narazit i jiná aplikace.
Pokud to nepůjde, udělej to v nouzovém režimu. Pak nainstaluj Chrome a serfuj.MiliNess píše:OK. S Chromem to ale nebude mít nic společného, spíše je to náhoda.
Hodnotu start nelze upravit, došlo k chybě. Takže mám počítač spustit v obyčejném nouzovém režimu http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... =windows-7, nastavit hodnotu start na 4 a poté by už neměli nastat problémy?