Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zasekaný zvuk na YouTube

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
skrble
Návštěvník
Návštěvník

Re: Zasekaný zvuk na YouTube

#16 Příspěvek od skrble »

Je to pryč, díky moc. :thumbsup:

Ještě mě napadá - úplně poslední - otázka. Se známým se skládáme na trojlicenci pro antivir (2+1 licence pro mě) a teď jsme přemýšleli, co koupit do nového roku. Myslíte, že je dlouhodobě nějaký větší rozdíl mezi Nortonem (ať už AV či 360), Esetem či Kasperskym? Nebo je to prostě vyrovnané, tj. všechny chytí něco na 90 % a něco hůř (čili pro běžného člověka tak malý detail, že se mu nevyplatí se tím nějak zaobírat)?

altrok
Moderátor
Moderátor

#17 Příspěvek od altrok »

:arrow: Toto neni vubec jednoducha otazka. Zde plati 100 lidi - 100 nazoru. Jeden mesic je na spici ten a druhy mesic zase onen antivir. Muj subjektivni nazor (ovlivnen sledovanim pravidelnych testu) je, ze mam slabost pro ESET :D Ale jak rikate... zadny antivir neni 100% a ve finale je hlavne na uzivateli, ktery "exac" explicitne povoli a na jakou skakajici blbinu na webu klikne. Propastne rozdily mezi temito AV nejsou.
Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.

skrble
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od skrble »

Rozumím, laboratorní rozdíly, způsobené drobnými rozdíly v detekci atd. Já vše likviduji adblockem, ale je fakt, že kdo chce, toho nespasí žádný AV, byť napíchnutý na nějaké alpha-definice :)

Děkuji Vám moc za podporu, zašlu něco na bankovní účet fóra.
Přeji hezký večer!
skrble

altrok
Moderátor
Moderátor

#19 Příspěvek od altrok »

Nemate zac, rad jsem pomohl :worship:

Preju hezky vecer a treba zase nekdy :bye:

Za podporu fora jmenem celeho tymu dekuji :fez:
Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.

Zamčeno