Pak je to na reseni s prodejcem, at da za co jste si zaplatili...
A licence na W8.1 se da koupit za cca 3000 Kc...
Nase obavy vychazeji ze zkusenosti a vime ze tyhle bordely se veeelmi dobre temito cracky\aktivatory siri.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Na ploche sa objavil názov počítača
Moderátor: Moderátoři
Re: Na ploche sa objavil názov počítača
No, pokiaľ ide o ten aktivátor, v tom mojom asi nie sú žiadne vírusy. PC je zatiaľ pomerne rýchly a s mojimi dátami sa takisto nič nedeje.

„Nádejou nie je presvedčenie, že niečo dobre dopadne, ale istota, že niečo má zmysel - bez ohľadu na to, ako to dopadne." Václav Havel, bývalý československý prezident --------- „Nevážim si nikoho, kto dnes nie je múdrejší ako včera." Abraham Lincoln, bývalý americký prezident ---------
Na pozadi muze bezet spehovaci program a ten nepoznate, je skryty a tichy. tak aby jej neslo jednoduse vystopovat a on mohl delat svou cinnost. Co se tyce zasifrovani dat, muze se to projevit kdykoliv pozdeji...
No, načo byť paranoidný. Stačí dúfať, že tam nič nebeží a ja si myslím, že tam aj tak nič nebeží. Ja som optimista. Poviem si: nič tam nebeží a po 30 dňoch sa asi nič nestane. Môžete to už aj zamknúť. Stačí dúfať a keď sa po tridsiatich dňoch nič nestane, tak v pohode fungujem ďalej. Len asi po niekoľkých hodinách vždy reštartujem počítač, aby zmizla výzva na aktiváciu. To nie je až taký veľký problém. Môžete to už aj zamknúť.

„Nádejou nie je presvedčenie, že niečo dobre dopadne, ale istota, že niečo má zmysel - bez ohľadu na to, ako to dopadne." Václav Havel, bývalý československý prezident --------- „Nevážim si nikoho, kto dnes nie je múdrejší ako včera." Abraham Lincoln, bývalý americký prezident ---------
Zamykam, jen berte na vedomi, ze na nasem foru Vam nebude pomoc s nelegalnim systemem poskytnuta...