Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Podvodné hlášení- Update Flash Player (Recomended)
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Podvodné hlášení- Update Flash Player (Recomended)
Nastavte jeste OpenDNS servery primo v routeru. Jaky router pouzivate??
Všechno jsem udělal jak v modemu, tak podle http://www.youtube.com/watch?v=gDnXvc-7E3M
Mám :
Modem TP-Link TD-8818B
Wireless router TP-Link TL-WR340G
a pořád nic :/
Mám :
Modem TP-Link TD-8818B
Wireless router TP-Link TL-WR340G
a pořád nic :/
To už je divný Google vpořádku Youtube taky ale seznam pořád stejný :/

V této síti je pouze 1 PC.
Spustil jsem komplet čištění v CCleaneru (vynechal jsem snad jed jednu nedoporučenou věc a přidal jsem vyčištění volného místa na disku, tak se to trochu protáhlo).
Nicméně to vypadá že problém je vyřešen momentálně už je v pohodě i seznam a navíc po mě pc dnes nechtěl vypnutí a zapnutí routeru, aby se mohl připojit do sítě.
Takže to vypadá, že problém je vyřešen. Myslím že nejvíce ale pomohlo to přenastavení DNS podle mého
Mockrát vám děkuji za vaši pomoc.
Jen doufám že ta havěť nezalezla někam hloub :/...
Spustil jsem komplet čištění v CCleaneru (vynechal jsem snad jed jednu nedoporučenou věc a přidal jsem vyčištění volného místa na disku, tak se to trochu protáhlo).
Nicméně to vypadá že problém je vyřešen momentálně už je v pohodě i seznam a navíc po mě pc dnes nechtěl vypnutí a zapnutí routeru, aby se mohl připojit do sítě.
Takže to vypadá, že problém je vyřešen. Myslím že nejvíce ale pomohlo to přenastavení DNS podle mého

Mockrát vám děkuji za vaši pomoc.
Jen doufám že ta havěť nezalezla někam hloub :/...