Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nenačíta disk D

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
lybbor
2. Stupeň Varování

Re: Nenačíta disk D

#16 Příspěvek od lybbor »

Zítra vyzkouším jinej zdroj ten starý a uvidíme a dám vědět

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Rudy »

OK.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

lybbor
2. Stupeň Varování

#18 Příspěvek od lybbor »

Tak jsem ještě vyzkoušel vytáhnout baterku a najednou mi to načte disk C i obě mechaniky Disk D ale pořád nenačíta ani bios. HDD se ani nerozjede asi je vadný Nevím. Zdroj jsem neměnil

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Rudy »

Tak asi ano. Pokud nemá napájení (2 napětí 5V a 12V), tak nepojede. Když ho vyjmete ze skříně a položíte volně mimo PC, připojíte napájení a zapnete PC a disk položíte ruku, ucítíte jemné chvění, potom běží a má napájení. Jsou tu ale další možnosti, např. připojit datový kabel do jiného kanálu řadiče a zkusit, zda se načte. Tyto závady se na dálku těžko řeší.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

lybbor
2. Stupeň Varování

#20 Příspěvek od lybbor »

Jiný řadič tam nemám na ATA. Když dám na něho ruku tak nic necítím předtím jsem slyšel jak jsem odpojil napájené že se rozjede byl dost hlučný. On ten HDD je už pěkně starý.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Rudy »

Máte-li možnost, zkuste ho v jiném PC, pokud nepůjde ani tam, dojel na konečnou.

Varování:

Odpovědět