Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Přístup k Filesystému (po viru Policie CR)

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Přístup k Filesystému (po viru Policie CR)

#16 Příspěvek od Rudy »

nikos píše:Bohužel - utilita beží jen po bootu v DOSu
nikos
Jistě. Je spuštěna z CD a zkontroluje, příp. opraví disk. Je to DOSová utilita. HDAT spustíte, necháte běžet až do konce. Najde-li chybu, zahlásí ji a pokusí se jí opravit. Až HDAT doběhne, restartujete a zkusíte normální start.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

nikos
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od nikos »

Tak jsem to projel i výše zmíněným programem - nic to nepomohlo.
Spustil jsem tedy CHKDSK s tím, že pokud se to nepodaří, disk přeformátuju a smažu a ejhle.
CHKDSK běžel (v grafickém prostředí jednoho z programů CD) skoro dva dny, ale po skončení byl FileSystem přístupný a mohl jsem data zazálohovat (skutečně tam bylo od poslední zálohy jan pár úprav, ale mám jistotu)
Nicméně Windows byla nějak poškozena - nemohl jsem instalovat drivery (audio, touchpad a hlavně WiFi karta), takže jsem Win přeinstaloval se zachováním dat a mám tak nyní na disku systémy dva (vytvořila se nová instance).
Stejně musím v budoucnu přeinstalovat (zvažuju přechod na vyšší Win)

Každopádně děkuji všem, kteří měli ochotu a snahu pomoct a přeju hodně zdraví v novém roce!

Díky, nikos

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Rudy »

Za všechny: nemáte zač a PF2014 ! :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno