Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Kontrola logu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Kontrola logu
vyosek píše:Ta hlaska HP bude prave o te poskozene baterii
![]()
I kdyz si nastavite plochu tak po restartu se hodi na cernou??
Na StarForce mrknete sem http://www.star-force.com/support/drivers/
Teď mi ani obrázek na pozadí dát nejde. Zůstane černé pozadí. Všechny složky (knihovny - hudba, obrázky, dokumenty) musím otevírat přes "céčko" - user. Když kliknu na start a dám například obrázky, otevře se okno s ukázky obrázků (tak jako když máte nově nainstalované windows).
Co se týče Star Force moc tomu nerozumím, každopádně přes vyhledávání ve "startu" mi to star force ani nenajde.
teď po zapnutí pc, se mi pozadí zobrazilo.. je to nějaké divné 
Heh, ze by se nam umoudril
Tak jej jeste par dni sledujet a informujte prosim 
ok zatím děkuju
jinak šli by nějak dát zpět ty knihovny (obrázky, hudba, dokumenty)? Jde o to, že musím vždycky otevřít tento počítač, céčko, users, než se k tomu dopracuju.
jo a zůstal mi na ploše nějaký dávkový soubor LM, ten můžu smazat?
Díky bylo to snadné, tu funkci sem do teď neznal.
Ještě bych potřeboval radu s tím Starforce jak popisuju výše.

Přispějete na provoz fóra?