Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Typy souborů.
Moderátor: Moderátoři
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Re: Typy souborů.
Tu zlozku daj Exportovat, potom zmazat oba .SRT zlozky. a restart a napis.
Asi jo exportovalo se to do txt souboru 
OK, restartuju hned dám vědět.

OK, restartuju hned dám vědět.
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
ok, napis, teraz mam na ccc20 pracu, potom pokracujeme.
Tak je to smazané, ale titulky se pořád zobrazují jako poznámkový blok, v podstatě ale ve filmu fungují asi si na to budu muset zvyknou budou se sice asi plect s klasickým texťákem ale co už.
Ještě se zeptám co stou zálohou ono se to exportovalo do txt souboru mám to smazat nebo co s tím? (asi mi už k ničemu nebude)
Kdyby jsem to věděl tak jsem na to neklikal a ušetřil si nervy
nevim proč je to v osmičkách tak složité zlate XP tam to šlo vrátit bez problémů, hold chybama se člověk učí. 
Ještě se zeptám co stou zálohou ono se to exportovalo do txt souboru mám to smazat nebo co s tím? (asi mi už k ničemu nebude)

Kdyby jsem to věděl tak jsem na to neklikal a ušetřil si nervy

- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
neboj sa urobime to, otvor tento pocitac, Nastroje>>>>v menu vyber moznosti zlozky>>TYPY SUBOROV>>najdi subor .SRT a napis cim tam je associovane..zatial zalohu nehaj tak.
No právě kde ho najít v XP to bylo tak jednoduché achjo

- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
aha, v 8-cke zalozka TYPY suborov nie su, tak musis pockat, musim to najst kde su v 8-cke, 

- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
ok, mam to tu to mas najdi tam subor .SRT, a daj screen alebo ak sa pamatas cimbol associovany tak to oprav
http://how-to.mldgroup.com/index.php?ar ... -windows-8
http://how-to.mldgroup.com/index.php?ar ... -windows-8
ok ja jsem badal taky není to tohle: ovladací panel ► výchozí programy ► přidružit typ souborů nebo protokol programu ???
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
ano,
Teraz je potrebné chvíľu počkať na načítanie dát. Po zobrazení dostupných prípon súborov je potrebné vyhľadať príponu, ktorej má byť priradený iný program. Kliknutím nad riadkom s príponou sa zobrazí ponuka aplikácií, ktoré daný súbor podporujú. Kliknutím na položku More Options sa zobrazia ďalšie dostupné aplikácie. Ak ani jedna z uvedených aplikácii používateľovi nevyhovuje, môže zvoliť položku Look for another app on this PC čím sa mu otvorí File Explorer a používateľ môže zvoliť aplikáciu, ktorú má na disku. Potvrdením výberu aplikácie je priradenie ukončené.
Teraz je potrebné chvíľu počkať na načítanie dát. Po zobrazení dostupných prípon súborov je potrebné vyhľadať príponu, ktorej má byť priradený iný program. Kliknutím nad riadkom s príponou sa zobrazí ponuka aplikácií, ktoré daný súbor podporujú. Kliknutím na položku More Options sa zobrazia ďalšie dostupné aplikácie. Ak ani jedna z uvedených aplikácii používateľovi nevyhovuje, môže zvoliť položku Look for another app on this PC čím sa mu otvorí File Explorer a používateľ môže zvoliť aplikáciu, ktorú má na disku. Potvrdením výberu aplikácie je priradenie ukončené.
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Registry sem teraz neplet , zmen associaciu naspat, podla navodu co som tam napisal vyssie. a potom je potrebne restartovat pocitac.
Jsme se špatně pochopili tam jak jsem to označil žlutě tam byl ten soubor srt před tím než jsem to smazal z registru ted tam není je tam jiný sr_ a hned pod ním byl srt!!!
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
ok, teraz zalohu co si z reg zazalohoval, premenuj na opravu.reg
po premenovani malo by sa ikonka zmenit na REG.
ak sa tak stane pravy klik>>Upravit>>a obsah sem skopiruj.
po premenovani malo by sa ikonka zmenit na REG.
ak sa tak stane pravy klik>>Upravit>>a obsah sem skopiruj.
nezměnilo se to vypadá to takhle

obsah bloku:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CLASSES_ROOT\.srt]
@="srt_auto_file"

obsah bloku:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CLASSES_ROOT\.srt]
@="srt_auto_file"