Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Zavirované PC
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Zavirované PC
V tom RogueKilleru jsem dal smazat, a pak jsem restartoval, ale asi to nepomohlo. Po cvičném připojení k internetu PC zase vytuhlo. Tak jsem to zatím ani neodinstalovával... 

Hm, chová se to velice podobně jako ten zavirovaný notebook, co jsem odvirovával před tím a podobně jako případy popsané tady. Že by zrovna v tomhle případě klekla síťová karta se mi nezdá, hlavně když ten internet minutu normálně jede, pak se to zpomalí a pak se to totálně zaseká. Ale zase to zavirování je podivné, protože paní sousedka velice pravděpodobně na žádné pochybné stránky nechodí a PC vypadá na první pohled čistě. Nicméně chodí jí tam dcera a vnučky, takže...
Co jsem vymazal tím RogueKillerem nevím, ale snad to nebylo nic důležitého. Sem myslel, že jste to zapomněl. Mea culpa...
Jinak o víkendu bych mohl zkusit jinou síťovou kartu, když tak...
Co jsem vymazal tím RogueKillerem nevím, ale snad to nebylo nic důležitého. Sem myslel, že jste to zapomněl. Mea culpa...

Jinak o víkendu bych mohl zkusit jinou síťovou kartu, když tak...

Tak, omlouvám se za dlouhý výpadek, byl jsem pryč. Po vašem upozornění na možnou chybu HW jsem se na to zaměřil, PC jsem otestoval a skutečně - byl vadný HDD, který se choval nevypočitatelně. Takže děkuji, záhada (závada) byla nalezena. Takže myslím mohu odinstalovat dle vašeho postupu použité antiviry, a případně reinstalovat a obnovit ty ovladače MBAM, co jsem zbrkle vymazal.
Dejte mi sem novy log z RSIT a mrknem na to