Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zavirované PC

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
RomanL2
Návštěvník
Návštěvník

Re: Zavirované PC

#16 Příspěvek od RomanL2 »

V tom RogueKilleru jsem dal smazat, a pak jsem restartoval, ale asi to nepomohlo. Po cvičném připojení k internetu PC zase vytuhlo. Tak jsem to zatím ani neodinstalovával... :(

vyosek
VIP
VIP

#17 Příspěvek od vyosek »

:arrow: A vite co RogueKiller maza kdyz jste mu to zadal?? Proc myslite, ze jse mu to nezadal ja :?:

:arrow: Zacinam mit pocit, jako by bylo neco se sitovou kartou :?:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

RomanL2
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od RomanL2 »

Hm, chová se to velice podobně jako ten zavirovaný notebook, co jsem odvirovával před tím a podobně jako případy popsané tady. Že by zrovna v tomhle případě klekla síťová karta se mi nezdá, hlavně když ten internet minutu normálně jede, pak se to zpomalí a pak se to totálně zaseká. Ale zase to zavirování je podivné, protože paní sousedka velice pravděpodobně na žádné pochybné stránky nechodí a PC vypadá na první pohled čistě. Nicméně chodí jí tam dcera a vnučky, takže...
Co jsem vymazal tím RogueKillerem nevím, ale snad to nebylo nic důležitého. Sem myslel, že jste to zapomněl. Mea culpa... :oops:
Jinak o víkendu bych mohl zkusit jinou síťovou kartu, když tak...

vyosek
VIP
VIP

#19 Příspěvek od vyosek »

:arrow: RogueKillerem jste smazal legitimni ovladace MBAMu :twisted:

:arrow: Zkuste prosim tu jinou sitovou kartu, at vyloucime tuhle zavadu
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

RomanL2
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od RomanL2 »

Tak, omlouvám se za dlouhý výpadek, byl jsem pryč. Po vašem upozornění na možnou chybu HW jsem se na to zaměřil, PC jsem otestoval a skutečně - byl vadný HDD, který se choval nevypočitatelně. Takže děkuji, záhada (závada) byla nalezena. Takže myslím mohu odinstalovat dle vašeho postupu použité antiviry, a případně reinstalovat a obnovit ty ovladače MBAM, co jsem zbrkle vymazal.

vyosek
VIP
VIP

#21 Příspěvek od vyosek »

Dejte mi sem novy log z RSIT a mrknem na to

Odpovědět