Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

nereaguje klávesnice, pomůže reinstal?

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
mlcoch
Návštěvník
Návštěvník

Re: nereaguje klávesnice, pomůže reinstal?

#16 Příspěvek od mlcoch »

14 dnů čekám na ty ND, ale pořád nic :roll:
zatím jsem jen vytáhl klávesnici ze slotu a při startu mám rovnou USB externí - funguje vše ok. Do budoucna to ale chci předělat - přece jenom NTB je na nošení ...

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Pavuk29 »

mlcoch píše:14 dnů čekám na ty ND, ale pořád nic :roll:
zatím jsem jen vytáhl klávesnici ze slotu a při startu mám rovnou USB externí - funguje vše ok. Do budoucna to ale chci předělat - přece jenom NTB je na nošení ...
Zrejme disponujes vacsou trpezlivostou ako ja, mne by to nedalo a zacal by som to pomaly rozoberat, kym by som nedosiel po posledny rozoberatelny element :D
NTB nie je na nosenie, ale aby si mal pristup na net aj v posteli :D
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

mlcoch
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od mlcoch »

tak to konečně přišlo :)
torzo má dost služné panty a funkční zámek - takže to asi prodám dál... má to třeba i základovou desku s čipem a wifi .. třeba to někdo bude potřebovat..
ta klávesnice byla nějaká z ciziny - tuším německá - je tam ü a hodně dalších jiných... neva, přeskládám i čudlíky, hlavní je to, že to jede :happy:
Při té příležitosti jsem si vyměnil ještě prasklý plastový kryt pantů - teď to vypadá jako nový :-) třeba bych to mohl prodat po dvou letech užívání za stejné prachy (koupil jsem za 2500,- a co se tak dívám, ty staré mrchy jsou pořád na vyšší nabídce, pokud jsou f-ční....)

no a jak si teď popisuju pro inzerát různé kusy HW, zjistil jsem, že na mém je P-M740 1,73 a na tom druhém je P-M750 1,86 - no tak jsem to zase rozebral a vyměnil .... oba byly stejně bez mastičky.... tak časem seženu, namastím (myslím tu teplovodivou vazelínu)

Odpovědět