Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

kontrola

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
vyosek
VIP
VIP

Re: kontrola

#16 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Ktrey proces jej zatezuje nejvice

:arrow: Zkuste dat zvukoku do jineho PC. bohuzel na ni neni zadna utilita
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

luk4sp
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od luk4sp »

tak krom mozilly tak to je proces svchost.exe, a těch je spuštěno několik, ale co jsem se díval tak tyto procesu jsou využívány windowsem...a kdybych provedl memtest? zda třeba to by nepomohlo...

vyosek
VIP
VIP

#18 Příspěvek od vyosek »

:arrow: svchost.exe muze bezet nekolikrat (az treba 47krat), je to systemovy soubor a je vyuzivaji jej systemove sluzby

:arrow: Memtest je na test RAMek, ale zkusim muzete - postup zde http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=53&t=106788
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

luk4sp
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od luk4sp »

k tomu zvuku - můžu zkusit jíné kodeky, mám nainstalované K-lite mega codec pack 9.7.5. tak jestli to třeba nebude tím... nebo to asi nebude tím, ale měnil jsem HDD, měl jsem tam 500 GB 5400 a měnil za 500 GB ale 7200 ot. ale to podle mě žádný vliv nemá že. nebo v biosu se nijak zvuk nenastavuje? tu zvukovou kartu zkusím na jiném pc až později, nebo teď to nemám možnost kde vyzkoušet jelikož jsem mimo domov...

luk4sp
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od luk4sp »

tak teď zjistil zajimavou věc, a to že zvuk se seká (nebo spíše je taký zpomalený) pouze tehdy pokud je připojený kabelem k netu, když kabel odpojím tak zvuk jede normálně...zkusím to ještě na delší dobu, pustit třeba hudbu a uvidím co to bude dělat...

vyosek
VIP
VIP

#21 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Ze by ovladac od sitove karty nebo spatna sit.karta jako takova :?:

luk4sp
Návštěvník
Návštěvník

#22 Příspěvek od luk4sp »

tak zvuk se zlepšil, když jsem připojen přes wifi nebo síť.kabel není v pc tak zvuk jede celkem normálně (semtam se zpomalí) ale je to daleko lepší než dříve, nevím co to způsobilo...a ten ovladač jak zjistím který případně stáhnout (aktualizovat)?

vyosek
VIP
VIP

#23 Příspěvek od vyosek »

Na webu vyrobce zvuk. karty :)

luk4sp
Návštěvník
Návštěvník

#24 Příspěvek od luk4sp »

mám Asus k50in a hledal jsem typ té zvukové karty, nejsu si jistý zda je to tahle Realtek ALC269 Audio Driver 6.0.1.5817. pokud ano tak jít na stránky realteku a tam stáhnout ten síťový ovladač? případně pokud máte čas, zda by jste mi neposlal prosím odkaz, ať něco blbě nenaistaluju, nebo v těchto věcech se moc nevyznám a AJ taky nejlíp neovládám. děkuji

vyosek
VIP
VIP

#25 Příspěvek od vyosek »

Ano, je to ta Realtek jak mate, stahnete ovladac ke zvuk. karte na strankach realteku dle sveho systemu

luk4sp
Návštěvník
Návštěvník

#26 Příspěvek od luk4sp »

a stáhnout to přesto, že zvuk jede normálně, pouze když zapojím síťový kabel tak zvuk zní jak kdyby jej něco zpomalovalo, ovladač realteku jsem už stahoval (ovladač High Definition Audio R2.70) nebo stáhnout ještě něco jiného? jsem myslel že potřebuju nainstalovat ten síťový ovladač...

vyosek
VIP
VIP

#27 Příspěvek od vyosek »

Aaaa chybka, musite zjistit, jaky mate typ sitove karty\wifi a dle ni stahnout ovaldac

luk4sp
Návštěvník
Návštěvník

#28 Příspěvek od luk4sp »

předpokládám že to bude asi ve správci zařízení že? tak dal jsem síťové adaptéry a jsou tam 2. Atheros AR9285 Wireless Network Adapter a Realtek PCIe GBE Family Controller tak co s tím? :?:

vyosek
VIP
VIP

#29 Příspěvek od vyosek »

Blbne to jen kdyz je pripojen kabel ze, takze aktualizujem driver pro sit a ne wifi. Zkuste tedy zde http://www.realtek.com.tw/downloads/dow ... wn=false#1 stahnout Win7 and WinServer 2008 R2 Auto Installation Program (SID:1568649)

luk4sp
Návštěvník
Návštěvník

#30 Příspěvek od luk4sp »

tak stáhl jsem a spustil, dal možnost opravit ale zvuk nadále stejný (pouze když je kabel připojen) když nejsem připojen k síťi kabelem tak to jede v pořádku, i přes wifi to jede normálně, problémy to dělá pouze při připojení kabelu...nemám to nějak odinstalovat a znovu nainstalovat?

Zamčeno