Ty diskové atributy jsou stále stejné.
Zkus ty body 1 až 4.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Dlouhotrvající a opakující se BSOD
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Dlouhotrvající a opakující se BSOD
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Testuju RAM s 2 sloty ze 4. S první dvojicí mi to spadlo, s 2. dvojicí to už 6. den běží.
Aktualizace BIOSu je celkem riskantní záležitost, navíc dost zdlouhavá, moc se mi do ní nechce.
Jestli to spadne i s touhle dvojicí, kamarád mi přinese ještě jiný HDD, zkusím je prohodit.
Aktualizace BIOSu je celkem riskantní záležitost, navíc dost zdlouhavá, moc se mi do ní nechce.
Jestli to spadne i s touhle dvojicí, kamarád mi přinese ještě jiný HDD, zkusím je prohodit.
Update BIOSu je jednoduchý a nebezpečné to bylo tak před 10 lety. Já bych ti to celkem doporučil. Udělej to porstřednictvím MSI Live Update z Windows.
Tak jsem to zkusil, ovšem při pokusu o flash mi systém zmrznul. 2x po sobě ve stejném momentě. Vždy, když se objevila příkazová řádka: http://2i.cz/ee70e3c91aMiliNess píše:Update BIOSu je jednoduchý a nebezpečné to bylo tak před 10 lety. Já bych ti to celkem doporučil.
Co s tím?
Podívám se na jiný způsob. Z Windows už se o to raději nepokoušej.
Ok, jinak ještě jeden poznatek. Od doby, co jsem začal používat PC s jednou dvojicí RAM, se mi cca 5x během 30 minut na cca 10 sec. zamrzne. Kurzor se změní na "zaneprázdněn-kolečko" a nedá se nic dělat. Po těch cca. 10 sec. se vše rozběhne. Třeba tato informace pomůže. Jinak chci připomenout, že BSOD od této změny (pouze 2 moduly RAM namísto původních 4) nenastala.
Další způsob aktualizace BIOSu je vytvořit bootovací flash disk s DOSem, zkopírovat na něj soubory A7514IMS.1A0 a AFUD4310.EXE z archivu 7514v1A.zip, pak z tohoto disku nabootovat a pomocí AFUD4310.EXE BIOS nahrát.
Vypadá to ale, že chyba bude buď v těch paměťových modulech nebo základní desce.
Vypadá to ale, že chyba bude buď v těch paměťových modulech nebo základní desce.