Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Infikovaný Facebook
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Infikovaný Facebook
Odstraněno 

Free reseni (Avast, Avira ci MSE) nainstalovano?
Mám tam pořád tu 30denní trial verzi Noda, nevadí?
Ja jsem podminky pomoci napsal, pokud se Vam nelibi, tlacitko Odhlasit je vlevo nahore
Avast nainstalován...

- Ulozte nejlepe na Plochu
- Spustte tradicne dvouklikem a postupujte dle pokynu utility
- Po dokonceni skenu se vytvori a otevre log, ten mi sem vlozte
Results of screen317's Security Check version 0.99.58
Windows 7 Service Pack 1 x64 (UAC is disabled!)
Internet Explorer 9
``````````````Antivirus/Firewall Check:``````````````
avast! Antivirus
Antivirus up to date!
`````````Anti-malware/Other Utilities Check:`````````
Malwarebytes Anti-Malware verze 1.70.0.1100
Java 7 Update 13
Adobe Reader 10.1.5 Adobe Reader out of Date!
Google Chrome 24.0.1312.57
````````Process Check: objlist.exe by Laurent````````
Malwarebytes Anti-Malware mbamservice.exe
Malwarebytes Anti-Malware mbamgui.exe
Malwarebytes' Anti-Malware mbamscheduler.exe
AVAST Software Avast AvastSvc.exe
AVAST Software Avast AvastUI.exe
`````````````````System Health check`````````````````
Total Fragmentation on Drive C:
````````````````````End of Log``````````````````````
Windows 7 Service Pack 1 x64 (UAC is disabled!)
Internet Explorer 9
``````````````Antivirus/Firewall Check:``````````````
avast! Antivirus
Antivirus up to date!
`````````Anti-malware/Other Utilities Check:`````````
Malwarebytes Anti-Malware verze 1.70.0.1100
Java 7 Update 13
Adobe Reader 10.1.5 Adobe Reader out of Date!
Google Chrome 24.0.1312.57
````````Process Check: objlist.exe by Laurent````````
Malwarebytes Anti-Malware mbamservice.exe
Malwarebytes Anti-Malware mbamgui.exe
Malwarebytes' Anti-Malware mbamscheduler.exe
AVAST Software Avast AvastSvc.exe
AVAST Software Avast AvastUI.exe
`````````````````System Health check`````````````````
Total Fragmentation on Drive C:
````````````````````End of Log``````````````````````
Nějaký nápady
?

- Spustte poznamkovy blok (Start-spustit-notepad)
- Zkopirujte skript nize
Kód: Vybrat vše
KillAll:: Folder:: c:\program files (x86)\ESET c:\program files\ESET d:\program files (x86)\TNod User & Password Finder Registry:: [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "DAEMON Tools Pro Agent"=- "KiesPreload"="- "KiesAirMessage"=- [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "Adobe Reader Speed Launcher"=- "Adobe ARM"=- "KiesTrayAgent"=- "SunJavaUpdateSched"=- [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce] "Malwarebytes Anti-Malware"=- File:: c:\windows\Tasks\Adobe Flash Player Updater.job c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskUserS-1-5-21-3327670859-2487924511-2925853085-1000Core1ce0e0fd86f99ce.job c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskUserS-1-5-21-3327670859-2487924511-2925853085-1000UA1ce0e0fd88d5b6e.job RegLock:: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{73C9DFA0-750D-11E1-B0C4-0800200C9A66}] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Interface\{6AE38AE0-750C-11E1-B0C4-0800200C9A66}] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Wow6432Node\CLSID\{73C9DFA0-750D-11E1-B0C4-0800200C9A66}] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB70-AE6D-11cf-96B8-444553540000}] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Wow6432Node\Interface\{6AE38AE0-750C-11E1-B0C4-0800200C9A66}] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\VideoLAN.VLCPlugin.*1*] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\VideoLAN.VLCPlugin.*1*\CLSID] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\VideoLAN.VLCPlugin.*2*] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\VideoLAN.VLCPlugin.*2*\CLSID] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4D36E96D-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\PCW\Security] RegNull:: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\VideoLAN.VLCPlugin.*1*] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\VideoLAN.VLCPlugin.*2*] ClearJavaCache:: Reboot::
- Ulozte vytvoreny TXT jako CFScript.txt
- Pretahnete vytvoreny CFScript.txt nad Combofix a pustte (viz obrazek nize)
- Po aplikaci skriptu (a pripadnem restartu) na Vas vypadne log, jeho obsah sem vlozte

Já myslel, že tady na fóru jsou všichni noční ptáci 
Už jsem našel ten "vir". Do prohlížeče (Chrome) se mi nainstaloval zásuvný modul, který se aktivoval vždy při zadání adresy facebook.com. Jmenovalo se to "BusinessAdobe" nebo nějak podobně. Systém ho považoval za normální součást prohlížeče. Problém byl, že pozměnil i záložku "rozšíření" v prohlížeči tak, že při kliknutí na tuto záložku vás automaticky přesměroval na obchod Googleplay. Pokud jsem klikl na tlačítko "zpět", pak mi tam problikl seznam modulů, ale ihned se opět načetl Googleplay. Takže jsem odinstaloval Chrome, opět nainstaloval, nejprve klikl na záložku "rozšíření", a až poté dal synchronizovat s Google účtem. V tu chvíli se tam opět objevil "BusinessAdobe" a ten jsem dal okamžitě smazat.
Od té doby naprosto bez problémů
BTW: Avast tenhle modul nedetekuje, takže doporučuji Nod32

Už jsem našel ten "vir". Do prohlížeče (Chrome) se mi nainstaloval zásuvný modul, který se aktivoval vždy při zadání adresy facebook.com. Jmenovalo se to "BusinessAdobe" nebo nějak podobně. Systém ho považoval za normální součást prohlížeče. Problém byl, že pozměnil i záložku "rozšíření" v prohlížeči tak, že při kliknutí na tuto záložku vás automaticky přesměroval na obchod Googleplay. Pokud jsem klikl na tlačítko "zpět", pak mi tam problikl seznam modulů, ale ihned se opět načetl Googleplay. Takže jsem odinstaloval Chrome, opět nainstaloval, nejprve klikl na záložku "rozšíření", a až poté dal synchronizovat s Google účtem. V tu chvíli se tam opět objevil "BusinessAdobe" a ten jsem dal okamžitě smazat.
Od té doby naprosto bez problémů

BTW: Avast tenhle modul nedetekuje, takže doporučuji Nod32

Prosím o lock a označení tohoto topicu jako vyřešeného.

Diky za info, ja bych tam jeste par kroku udelal pro lepsi beh PC, ale jak chcete...
Ano nocni ptaci jsme, ale kdyz mam byt v osm na fakulte, tak se rad aspon trochu vyspim...
Na vasi zadost
Ano nocni ptaci jsme, ale kdyz mam byt v osm na fakulte, tak se rad aspon trochu vyspim...
Na vasi zadost