Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
problém s častým padáním systému
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: problém s častým padáním systému
bych tomu asi vytřel prdel. Dík za radu
U NTB bývá společný chladič pro CPU, chipset a někdy GPU.
Co je to za typ notebooku?
Co je to za typ notebooku?
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Notebook to je HP pavilion dv7 1070eo.
Tak v pátek jsem to znovu rozebral, složil a od té doby klid ani jeden pád. Kéž by tomu bylo i nadále
Tak v pátek jsem to znovu rozebral, složil a od té doby klid ani jeden pád. Kéž by tomu bylo i nadále
Naposledy upravil(a) delloyt dne 20 úno 2013 09:08, celkem upraveno 1 x.
Tak uvidíme.
Tak už vidím
3 pády během dvou hodin. Zkusím ještě výměnu procesoru a pak letí do kopřiv

- Přílohy
-
- Documents.rar
- (61.73 KiB) Staženo 92 x
Pořád stejné chyby a stále jen druhé jádro procesoru. Možná bude ta výměna CPU úspěšná.
Já nevim co jsem komu proved... Koupil jsem ten procesor z aukra a je ještě v horším stavu než ten můj původní. Takže 2x rozebrat složit celej noťas a 800kč v ... a nic vyřešeno. Po vloženi koupeného procesoru sešel noťas vůbec zapnout.
Můžu poprosit o radu jakej procesor koupit náhradou za původní AMD turion x2 Ultra Dual-Core Mobile ZM 82 2.20GHz V notebooku HP Pavilion dv7-1070eo Entertainment Notebook PC
Můžu poprosit o radu jakej procesor koupit náhradou za původní AMD turion x2 Ultra Dual-Core Mobile ZM 82 2.20GHz V notebooku HP Pavilion dv7-1070eo Entertainment Notebook PC
Jaký procesor jsi koupil? Ten AMD Turion Ultra ZM-80 2.1GHz?
Pokud je ten CPU v pořádku, měl by v tom NTB běžet. Je téměř shodný s původním ZM-82, jen má nižší násobič a nižší rozsah napájecího napětí. Nejlepší by byl samozřejmě ZM-82.
Zkus tam vrátit původní CPU a mrkni, jestli je verze BIOSu na MB F.2D
Začínám mít podezření spíše na tu desku.
Pokud je ten CPU v pořádku, měl by v tom NTB běžet. Je téměř shodný s původním ZM-82, jen má nižší násobič a nižší rozsah napájecího napětí. Nejlepší by byl samozřejmě ZM-82.
Zkus tam vrátit původní CPU a mrkni, jestli je verze BIOSu na MB F.2D
Začínám mít podezření spíše na tu desku.