Pokud nemáš nejnovější verzi BIOSu, můžeš ji zkusit nahrát.
Jako poslední možnost zkus reinstalovat OS. Pokud to bude pokračovat i nadále, je to závada hw.
Možná by mohl být příčinou i ten grafický adaptér.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
blue screen
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: blue screen
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
-
- Návštěvník
dneska jsem měl poprvý novou modrou obrazovku, jakože jinej error
http://jpeg.cz/images/2013/01/20/t52s8.jpg
tak sem znova nahrál soubory z minidmp třeba by to pomohlo nějak zjistit čím to je...
http://jpeg.cz/images/2013/01/20/t52s8.jpg
tak sem znova nahrál soubory z minidmp třeba by to pomohlo nějak zjistit čím to je...
- Přílohy
-
- mini.zip
- (90.14 KiB) Staženo 86 x
Já bych to typoval na tu základní desku nebo procesor (spíše ta deska) Ale stoprocentní odpovědi se nedočkáš. Pokud jsi při taktění zvyšoval i napájecí napětí, mohlo něco odejít.
Teď už ti nezbyde nic jiného než servis, kde si mohou dovolit měnit komponenty a testovat. Já už ti nemůžu pomoci.
Teď už ti nezbyde nic jiného než servis, kde si mohou dovolit měnit komponenty a testovat. Já už ti nemůžu pomoci.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
-
- Návštěvník
i tak děkuji za Váš čas. Zkusil sem sám vyndat externí grafiku a jet na interní a od té doby ani jeden BSOD. V momentě kdy jsem vrátil zpátky grafiku chyby se vrátili. Zkoušel jsem si s tím celou neděli hrát a bez výsledku stále mi pc padal. Jako poslední možnost jsem nainstaloval ovladač na grafiku, který vyšel ve stejnou dobu jako jsem pc koupil a momentálně funguji i na externí grafice bez chyby. Uvidím jak dlouho to vydrží.
Děkuji mockrát za rady.
Děkuji mockrát za rady.