Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o kontrolu
To budiz asi i OK, proste ten disk je maly a s tim nic neudelame
-
- Návštěvník
Brácha se dívá taky na tenhle problém a mám vám ještě poslat tenhle obrázek:
http://imageshack.us/photo/my-images/152/dataapl.jpg/
A mám se zeptat, jestli se dá programem partition magic zvětšit oddíl, na kterém už je systém - C:/ ?
http://imageshack.us/photo/my-images/152/dataapl.jpg/
A mám se zeptat, jestli se dá programem partition magic zvětšit oddíl, na kterém už je systém - C:/ ?
On tam disk je, jen je pro udelane male misto
Kliknete na Start a pote Spustit, pripadne pouzijte klavesou zkratku Win+R

- Vyskoci na Vas okenko, do ktereho zkopirujte text nize
Kód: Vybrat vše
compmgmt.msc
- Kliknete na OK
- Otevre se spravce disku, screen z nej bych rad videl - navod na screen http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=11&t=14114
-
- Návštěvník
Poptam se kolegy ale toto zvetsovani mista pri nainstalovanem systemu nedela moc dobrotu...
Takze dle kolegy by to jit melo, ale doporucuje jiny SW na tu operaci
MiliNess píše:Jo, mělo by to jít. Partition manager bude muset zmenšit ten druhý oddíl (vypadá to na rozšířený oddíl), aby mohl ukousnout kus místa, který pak přilepí k primárnímu oddílu. Je to několik operací, doporučuji zazálohovat důležitá data.
Důrazně nedoporučuji Partition Magic, už mě dvakrát téměř připravil o data.
Dobré zkušenosti mám s Partition Managerem od Paragonu.
-
- Návštěvník
Zálohovali jsme veškerá data, spustili instalaci Win XP, odstranili stávající oddíly C a D a vytvořili nové oddíly C (55 GB) a D (60GB). Díky za rady, můžete zamknout vlákno.
P.S. Poslední dny jsem musela CCleaner spouštět po prohlížení 3-5 stránek na netu, uložené výkresy v CADu byly poškozené a nefungoval např. Excel, Malování nebo Poznámkový blok. Situace byla opravdu k zbláznění.
P.S. Poslední dny jsem musela CCleaner spouštět po prohlížení 3-5 stránek na netu, uložené výkresy v CADu byly poškozené a nefungoval např. Excel, Malování nebo Poznámkový blok. Situace byla opravdu k zbláznění.