Prosím o kontrolu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: Prosím o kontrolu
To budiz asi i OK, proste ten disk je maly a s tim nic neudelame
-
re.barbora
- Návštěvník

Brácha se dívá taky na tenhle problém a mám vám ještě poslat tenhle obrázek:
http://imageshack.us/photo/my-images/152/dataapl.jpg/
A mám se zeptat, jestli se dá programem partition magic zvětšit oddíl, na kterém už je systém - C:/ ?
http://imageshack.us/photo/my-images/152/dataapl.jpg/
A mám se zeptat, jestli se dá programem partition magic zvětšit oddíl, na kterém už je systém - C:/ ?
On tam disk je, jen je pro udelane male misto
Kliknete na Start a pote Spustit, pripadne pouzijte klavesou zkratku Win+R
- Vyskoci na Vas okenko, do ktereho zkopirujte text nize
Kód: Vybrat vše
compmgmt.msc- Kliknete na OK
- Otevre se spravce disku, screen z nej bych rad videl - navod na screen http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=11&t=14114
-
re.barbora
- Návštěvník

Poptam se kolegy ale toto zvetsovani mista pri nainstalovanem systemu nedela moc dobrotu...
Takze dle kolegy by to jit melo, ale doporucuje jiny SW na tu operaci
MiliNess napsal:Jo, mělo by to jít. Partition manager bude muset zmenšit ten druhý oddíl (vypadá to na rozšířený oddíl), aby mohl ukousnout kus místa, který pak přilepí k primárnímu oddílu. Je to několik operací, doporučuji zazálohovat důležitá data.
Důrazně nedoporučuji Partition Magic, už mě dvakrát téměř připravil o data.
Dobré zkušenosti mám s Partition Managerem od Paragonu.
-
re.barbora
- Návštěvník

Zálohovali jsme veškerá data, spustili instalaci Win XP, odstranili stávající oddíly C a D a vytvořili nové oddíly C (55 GB) a D (60GB). Díky za rady, můžete zamknout vlákno.
P.S. Poslední dny jsem musela CCleaner spouštět po prohlížení 3-5 stránek na netu, uložené výkresy v CADu byly poškozené a nefungoval např. Excel, Malování nebo Poznámkový blok. Situace byla opravdu k zbláznění.
P.S. Poslední dny jsem musela CCleaner spouštět po prohlížení 3-5 stránek na netu, uložené výkresy v CADu byly poškozené a nefungoval např. Excel, Malování nebo Poznámkový blok. Situace byla opravdu k zbláznění.

Přispějete na provoz fóra?