Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Kontrola logu RSIT+minidump
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Kontrola logu RSIT+minidump
Počkáme a uvidíme.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Opět ovladač gHidPnp.Sys - Tue Apr 28 12:27:10 2009 (myš Genius)
Timeout při synchronizaci se správcem PnP, při změně stavu napájení.
Timeout při synchronizaci se správcem PnP, při změně stavu napájení.
Co navrhujete ?? přestat používat tuto myš a odinstalovat ji ?
edit: tak jsem myš odinstaloval>nainstaloval a snažím se najít nějaké informace a v protokolech byly zmínky o chybách této myši> takže jsem jí hned zase odinstaloval
edit: tak jsem myš odinstaloval>nainstaloval a snažím se najít nějaké informace a v protokolech byly zmínky o chybách této myši> takže jsem jí hned zase odinstaloval
Co navrhuji? Myší jatka. Genius, to je samý softwarový genius.
1) Napiš mi přesný typ myši
2) Se standardním myším ovladačem, který je obsažen ve Windows ta myš nepracuje?
1) Napiš mi přesný typ myši
2) Se standardním myším ovladačem, který je obsažen ve Windows ta myš nepracuje?
1) Genius Traveler 1000 PS2/USB stříbrná
2) Nevím jak to přesně myslíte, ale když odinstaluju myš. připojím a nedám nainstalovat ovladače> tak myš funguje> když kouknu do ovladačů tak tu jsou aktuální ovladače myši
2) Nevím jak to přesně myslíte, ale když odinstaluju myš. připojím a nedám nainstalovat ovladače> tak myš funguje> když kouknu do ovladačů tak tu jsou aktuální ovladače myši
Vypiš mi ty ovladače, které myš používájhs píše:když kouknu do ovladačů tak tu jsou aktuální ovladače myši
No, tu myš podporuje max. Windows Vista. Ovladač do W8 těžko seženeš, pokud si ho sám nenapíšeš
Jestli jsem to správně pochopil, tak obrázek č.2 je stav ovladačů myši po odinstalování softwaru od Genius. Pokud ano, provozuj myš takto.
Možná přijdeš o nějaké spešl funkce, ale systém by mohl být stabilní.

Jestli jsem to správně pochopil, tak obrázek č.2 je stav ovladačů myši po odinstalování softwaru od Genius. Pokud ano, provozuj myš takto.
Možná přijdeš o nějaké spešl funkce, ale systém by mohl být stabilní.
žádné speciální funkce myši nepotřebuji 
ale spíše mě udivuje že to ve win8 tak padá, protože ve win7 to myslím nespadlo ani jednou
OK. Díky za pomoc. Pokud se něco stane, tak dám opět hned vědět.

ale spíše mě udivuje že to ve win8 tak padá, protože ve win7 to myslím nespadlo ani jednou
OK. Díky za pomoc. Pokud se něco stane, tak dám opět hned vědět.
OK.
Windows 7 měla trošku odlišné jádro, tam to mohlo být v pořádku.
Windows 7 měla trošku odlišné jádro, tam to mohlo být v pořádku.
Tak jsem se spletl. Ty ovladače tam stále byly. Už jsem vymazal i software ioCentre->který byl ke genius věcím.
Nyní až teď vidím, že jsou trošku jiné ovladače. Snad ty co jste myslel vy. Ty windowský.
+ dnes ráno opět modrá smrt> ale nejspíše to bylo ještě tím softwarem, teď už tam žádný takový není.
http://leteckaposta.cz/525014901 >minidump
+přidávám ještě screeny těch ovladačů myši ( snad to jsou od microsoftu-> žádné genius se teda neinstalovaly)
Nyní až teď vidím, že jsou trošku jiné ovladače. Snad ty co jste myslel vy. Ty windowský.
+ dnes ráno opět modrá smrt> ale nejspíše to bylo ještě tím softwarem, teď už tam žádný takový není.
http://leteckaposta.cz/525014901 >minidump
+přidávám ještě screeny těch ovladačů myši ( snad to jsou od microsoftu-> žádné genius se teda neinstalovaly)
- Přílohy
-
- Výstřižek 1.JPG (132.64 KiB) Zobrazeno 1776 x
Ano, byl to stále gHidPnp.sys. Tak teď už by to mělo být dobré.