jeste jsem to procistil ccleanerem - bylo tam 170 problemu v registry a take jsem udelal run cleaner
pc je znacne rychlejsi, je tam jeste neco jak bych ho mohl vycistit?
pc pouziva bohuzel jeji mama - ktera se klasicky necha nachytat na i ty nejhloupejsi reklamy (aka mate v pc vir - kliknete sem pro vycisteni) a stahne tak kdejaky toolbar apod.
napada vas co bych mohl udelat abych tomu lepe predesel? zkusim nainstalovat ad block pro google chrome.. doporucili byste mi nejaky antivir a firewall, napr. comodo internet security? ale aby to moc nezpomalovalo chod pocitace a aby to bylo snadno nastavitelne..
nebo to nechat tak jak to je? dekuji

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Netbook pritelkyne se stal temer nepouzitelnym
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Netbook pritelkyne se stal temer nepouzitelnym

- Stahnete a spustte
- Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter
- Po pouziti utilitu smazte
- Antiviry touhou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)

- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC

- Stahnete a spustte
- Kliknete na Start a potvrdte OK
- Program uklidi a restartuje pc
- Po pouziti utilitu smazte

-
- 2. Stupeň Varování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Netbook pritelkyne se stal temer nepouzitelnym
dekuji - supr vysledek, pocitac je znacne rychlejsi