Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nefunkční internetový prohlížeč
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
kuntakinte
- Návštěvník

Re: Nefunkční internetový prohlížeč
Tak to už jsem taky zkusil
Ale za cca půl roku bez odpovědi, očividně je jim to uprdele že nějakému východoevropanovi nefunguje prohlížeč 
Divné, zvláště u Mozillykuntakinte píše:Tak to už jsem taky zkusilAle za cca půl roku bez odpovědi, očividně je jim to uprdele že nějakému východoevropanovi nefunguje prohlížeč
-
kuntakinte
- Návštěvník

Ne ne, myslel jsem že jsem to zkoušel u G.Chromu, který nejde trvale ani po přeinstalování, u Mozilly jsem to nezkoušel pro to samé proč mi nedokážete pomoct ani vy, jde o náhodný jev který se prostě zjeví a pak zmizí. Těžko vlastně pozorovat jestli něco pomáhá nebo to zase jenom delší chvíli funguje
Každopádně děkuju za ochotu 

Přispějete na provoz fóra?