Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Modra smrt
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Modra smrt
diky moc, ja tam mel bezdratovou klavesnici tak sem pripojil kabelovou a slo se dostat do biosu ale na te obrazovce uz to taky nejelo. Tady je ten systemovy protokol: http://leteckaposta.cz/290218450 . Tady je teplota CPU http://leteckaposta.cz/789562473 . Posledne kdyz jsem ti to posilal tak jsi odkazoval na ty teploty u polozek Core#1 Core#2 Core#3 Core#4 ze tam bylo 83°C a max provozni teplota i5 je 68°C. ale u Temperatures CPU nahore je 67°C, neni to ta vysledna teplota? U vetraku jsem zkousel zvysit otacky ale nic, to se toci na max kdyz zapnu ten Heavy Load. Jeste jsem ted zapl Advanced SystemCare 6 ale to asi moc nepomohlo, protoze verifier porad haze BOSD.
Těch 67°C je na čidle v patici. Jádra mají 80°C.
-zkus snížit napájecí napětí jader CPU v nastavení BIOSu nebo např. pomocí RMClock.
-prolez pořádně nastavení biosu a povypínej případné "turbo" vychytávky (turbo mód CPU, turbo memory)
-zvyš časování napětí, případně zkus snížit frekvenci
-vytáhni dočasně jeden modul. Pokud to spadne, vrať ho tam a vytáhni druhý.
Víc ti s tím nemůžu pomoci. Vypadá to prostě na HW závadu. Verifier vypni, tady je naprosto zbytečný.
-zkus snížit napájecí napětí jader CPU v nastavení BIOSu nebo např. pomocí RMClock.
-prolez pořádně nastavení biosu a povypínej případné "turbo" vychytávky (turbo mód CPU, turbo memory)
-zvyš časování napětí, případně zkus snížit frekvenci
-vytáhni dočasně jeden modul. Pokud to spadne, vrať ho tam a vytáhni druhý.
Víc ti s tím nemůžu pomoci. Vypadá to prostě na HW závadu. Verifier vypni, tady je naprosto zbytečný.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Je pravda ze v BIOSU bylo nastavenych plno turbo rezimu tak sem ho nastavil na defaultni nastaveni a teplota klesla na max 73° C. Jinak s tim napetim, taktovanim atd, do toho moc drbat nechci sice sem to chtel umet ale jestli to povede jenom ke snizeni teploty tak radsi koupim novy vetrak no. A jak jinak overim jestli tam ten problem porad neni, nez pres ten verifier? Ja to pouzival po kazdem nejakem zlepseni, i ted jak to kleslo na tech 73° C, ale stejne to zase spadlo. Jestli je to teda HW chyba, tak to bude bud ta zakladka a nebo prehrivani procesoru? Nebo muze byt i sam procesor poskozeny? Mozna se blbe ptam ale zatim sem to neslysel ze by mel nekdo spatny procesor, nebo si to nevybavuju:) A diky moc
Verifier slouží k hledání chyb v ovladačích. Kontroluje operace, které ovladače provádějí. Když je to HW závada, nemá Verifier smysl. Bude ti to padat tak jako tak.
Co je tam vadného ti opravdu neřeknu, nevím to. Chce to prostě servis.
Zkus ještě vytáhnout jeden paměťový modul, zda to bude padat. Pokus ano, prohoď je a testuj to pouze s druhým.
Závada procesoru se nevyskytuje tak často, jako třeba závada základní desky, už jsem se s tím ale parkrát setkal.
Co je tam vadného ti opravdu neřeknu, nevím to. Chce to prostě servis.
Zkus ještě vytáhnout jeden paměťový modul, zda to bude padat. Pokus ano, prohoď je a testuj to pouze s druhým.
Závada procesoru se nevyskytuje tak často, jako třeba závada základní desky, už jsem se s tím ale parkrát setkal.
ok vyzkousim...mam akorat jeden novy problem, kdyz chci spustit jeden program tak mi to haze chybu 0xc000007b ze aplikaci nejde spustit.. Nevis co s tim? Obnova systemu nepomohla
Může se jednat o poškozený PE soubor té aplikace (exe, dll)
Stáhni toto, spusť to, povol přidání informací do registru. Až aplikace spadne, ve složce c:\CrashDumpsApp ba se měl vytvořit .dmp soubor. Ten mi upni.
Stáhni toto, spusť to, povol přidání informací do registru. Až aplikace spadne, ve složce c:\CrashDumpsApp ba se měl vytvořit .dmp soubor. Ten mi upni.
Problem je, ze ta slozka crashdumpsapp se nikde nevytvori, co s tim? A praveze nepomohlo ani nepreinstalovat tu aplikaci
Zkus to vícekrát, někdy to trvá.