Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nenajede můj profil, jak zachránit soubory?

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
f-m
Návštěvník
Návštěvník

Re: Nenajede můj profil, jak zachránit soubory?

#16 Příspěvek od f-m »

OK :happy: :happy: :happy:

Koupil jsem ten box a podařilo se mi dostat do mé uživatelské složky. Něco nejdůležitějšího jsem pro jistotu překopíroval rovnou do netbooku.

Teď jenom doufám, že to není jenom tak na oko a že soubory se nijak nepoškodily a pojedou (nemám na netbooku photoshop a jiné programy, takže nemůžu vyzkoušet)

Strašné nervy a zároveň pěkná facka. :whip: Měl jsem strach, že se zničil disk, protože v notebooku byl potichu a jen občas zahrčel. Od teď musím častěji zálohovat a najít nějaký rychlý způsob i pro zálohu souborů, na kterých zrovna často pracuji.

Jen doufám, že se mi na disk zároveň nedostal nějaký malware či autorun. Netbook není můj a není zrovna "nejčistší" (bylo s ním chozeno i po né zrovna bezpečných stránkách). Ale po zobrazení skrytých souborů tam žádný autorun.inf není vidět, tak snad to je OK. Hlavně že mám ty soubory.

Strašně moc vám děkuji za váš čas a trpělivost a zároveň se omlouvám za zdržování, když jsem to nakonec vyřešil takto. :)

Marek-26
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: Nenajede můj profil, jak zachránit soubory?

#17 Příspěvek od Marek-26 »

V pohodě, jsem rád, že data zachráněna.

Jinak pokud odešel NTB, můžete použít disk z něho v pouzdře na zálohy :D

Pokud máte disk Seagate můžete použít toto:

http://forum.viry.cz//viewtopic.php?f=11&t=46070

a většina výrobců disků nabízí nějaké podobné nástroje ;)

Pokud chcete, můžeme zkontrolovat i ostatní PC v domácnosti. Stačí vložit log :thumbsup:

Odpovědět