Omlouvám se, ale nevidím na tom nic špatnéhoPavuk29 píše:A ty poznas pravidla slusneho spravania?KubaKolacek píše:Chlape, znáte vy vůbec Google??![]()
![]()

Moderátor: Moderátoři
Omlouvám se, ale nevidím na tom nic špatnéhoPavuk29 píše:A ty poznas pravidla slusneho spravania?KubaKolacek píše:Chlape, znáte vy vůbec Google??![]()
![]()
cau, nevim, proc se zlobis, v pravidlech myslim stoji, ze kdyz nekdo netvrdi pravdu, muze se do prispevku vstoupit a ozvat se, to jsem udelal a slusne jsem na to upozornilPavuk29 píše:POZORNE a nestvi ma. Uz dlhe roky si nik nedovolil napisat takuto blbost.
za tohle bych se rad omluvil, nepravdu o otviranych portech a zranitelnosti napsal az Rudy, spatne jsem si vysvetlil, ze mate stejny nazorRudy píše: Pavuk má pravdu. Ať se propojíte s někým jakkoli, vždy to znamená další otevřený port. Ten může být napadnutelný.
hezke obecne tvrzeni, ktere se muze stat pravdou, bohuzel v nasem pripade, to zatim pravda nikdy byt nemuzePavuk29 píše:ale ked si akymkolvek sposobom spristupnis svoj pocitac, VZDY ho viac otvoris pre potencialny utok.
i kdyby to vedel sam Pan Buh, s dostupnymi lidskymi prostredky mu to je nanic, nikdy se do pripojeni nenaboura, bude muset sahnout k zazrakuPavuk29 píše:Otazka je kto v danom momente vie, ze sa da prave na tvoj pocitac dostat
rad se priucim, jak teda na prolomeni ssh? v cizi siti, s novym pripojenim se vygeneruji nove klice, tak aby jsme to vcas stihliPavuk29 píše:Ja si za svojim vyrokom stojim. ..ale ak trvas na tom, ze Pavuk tara hluposti, tak Pavuk urobi vsetko, co je v jeho moznostiach, aby Ta presvedcil
Za tym si stojimPavuk29 píše:...ked si akymkolvek sposobom spristupnis svoj pocitac, VZDY ho viac otvoris pre potencialny utok...
A tym objasnujem ako to je. Ja za urcitych okolnosti leziem na net uplne bez zabezpecenia, ale pravdepodobnost, ze o tom niekto vie a trafi sa prave na mna, je minimalna, takze sa netreba hned plasit.Pavuk29 píše:Otazka je kto v danom momente vie, ze sa da prave na tvoj pocitac dostat
Opakujem este raz, slovo port som vobec nepouzil. A trosku ma irituje, ked mi niekto napise, ze pisem hluposticaRrrnifex. píše: bohuzel svym prispevkem jsi hloupost napsal (to jsem se Ti snazil naznacit vyse), ne vzdy a ne kazdy otvirany port predstavuje zneuzitelne riziko, ...
nestane se tercem ani automatickeho, ani potencialniho utoku, jednoduse se nestane tercem zadneho utoku, proste to s danym zabezpecenim neni mozne, takze hloupostPavuk29 píše:Za tym si stojimNapisal som potencialny utok.Nie ze sa stane automaticky obetou utoku
nevim, jestli zertujes, protoze tohle nemuzes myslet vazne; to si myslis, ze se na tvuj pc automaticky muze nekdo pripojit snadneji, pokud mas vypnuty antivir? nebo co myslis po pojmem "zabezpeceni"?Pavuk29 píše:A tym objasnujem ako to je. Ja za urcitych okolnosti leziem na net uplne bez zabezpecenia, ale pravdepodobnost, ze o tom niekto vie a trafi sa prave na mna, je minimalna, takze sa netreba hned plasit.
ne, slovo port jsi opravdu nepouzil, presne si rekl "ale ked si akymkolvek sposobom spristupnis svoj pocitac, VZDY ho viac otvoris pre potencialny utok."Pavuk29 píše:Opakujem este raz, slovo port som vobec nepouzil.
mrzi me, ze te to iritujePavuk29 píše:A trosku ma irituje, ked mi niekto napise, ze pisem hluposti