Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu logu, děkuji! Problémy s internetem
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Re: Prosím o kontrolu logu, děkuji! Problémy s internetem
BA722282d01 C:\Documents and Settings\Pivo\Local Settings\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\nkuriijw.default\Cache Pravděpodobně SCRIPT.Virus
InstallHelper.exe C:\Program Files\Common Files\Motive Pravděpodobně DLOADER.Trojan
43E18A40.pdf/FormPacket[00000001][0000000A]\JSTag_94[67755][c14b] D:\Machr\Other\Vlast\43E18A40.pdf/FormPacket[00000001][0000000A] Pravděpodobně SCRIPT.Virus
FormPacket[00000001][0000000A] D:\Machr\Other\Vlast Kontejner obsahuje nakažené objekty
43E18A40.pdf D:\Machr\Other\Vlast Kontejner obsahuje nakažené objekty Přesunut.
Měl jsem problémy program vůbec stáhnout, tak jsem avg odinstaloval ještě před skenováním.
InstallHelper.exe C:\Program Files\Common Files\Motive Pravděpodobně DLOADER.Trojan
43E18A40.pdf/FormPacket[00000001][0000000A]\JSTag_94[67755][c14b] D:\Machr\Other\Vlast\43E18A40.pdf/FormPacket[00000001][0000000A] Pravděpodobně SCRIPT.Virus
FormPacket[00000001][0000000A] D:\Machr\Other\Vlast Kontejner obsahuje nakažené objekty
43E18A40.pdf D:\Machr\Other\Vlast Kontejner obsahuje nakažené objekty Přesunut.
Měl jsem problémy program vůbec stáhnout, tak jsem avg odinstaloval ještě před skenováním.
-
- Návštěvník
Bohužel žádné zlepšení.
Divné šmejdi tam nejsou, ovladače máš aktuální, modem (router) je v pohodě a ostatní PC na stejné síti
také v pohodě.
Mám opravdu obavu že to bude tím AVG, na těch ostatních PC které jsou v pohodě
je co za antivir ?
také v pohodě.
Mám opravdu obavu že to bude tím AVG, na těch ostatních PC které jsou v pohodě
je co za antivir ?
-
- Návštěvník
Na jednom také AVG a u sebe jsem ho již dal pryč.
Ono AVG většinou dobrovolně nechce ven ideální je v Nouzáku ještě použít AVG Remover
No a pokud net nepojede bez něj jak má tak už fakt nevím.
No a pokud net nepojede bez něj jak má tak už fakt nevím.
-
- Návštěvník
Teď to vypadá dobře, až teda asi na rychlost stahování, ale to nemusí být asi mojim pc.
Díky za rady
Díky za rady