Časté výpadky připojení přes Wifi

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz

Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
Zde vlozte jmeno
Návštěvník
Návštěvník

Re: Časté výpadky připojení přes Wifi

#16 Příspěvek od Zde vlozte jmeno »

Pobývání mimo síť se mi (nechtěně) prodloužilo od posledního příspěvku jsem na této síti strávil plusmínus 2 odpoledne a večery..zatím bez výpadku :) :happy:
Uvidíme ...

vyosek
VIP
VIP
Místo/Bydliště: Šalingrad - Brno

#17 Příspěvek od vyosek »

OK, tak kdyby neco tak napiste...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Zde vlozte jmeno
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od Zde vlozte jmeno »

Pěkné poledne.
:arrow: Ještě než na mě o Silvestru zaútočili alkohol , zaútočila na můj počítač nějaká mrška a byl sem nucen netbook přeinstalovat.
:arrow: Soubory byly zachráněny pomoci OS na fleshce a přesunuty na bezpečné místečko, disku D se nic nestalo (bez zálohování vše přežilo).

:arrow: Nyní vše šlape jak má výpadek mám tak jednou za 3 dny maximálně na 5 minut. Když net delší dobu nenaskočí, většinou se stačí odpojit od sítě "Internet" a zase se na ni napojit.
Dokonce i občasné "zasekávání zvuků" po přeinstalaci přestalo.

< :offtopic: >
:arrow: Asi před 3-mi dny se mi stala nepříjemná věc-obrazovka naprosto zmodrala, asi na půl vteřiny vyskočil nějaký text a netbook se restartoval.
:arrow: Psal jsem si o tom s U_K , který mě požádal o soubor z "C/WINDOWS/Minidump" a soubor odeslal svému šikovnému kamarádovi.
:arrow: Odpověď od šikovného kamaráda zněla:
"Hele je to chyba v grafickém subsystému, která se projevuje ve Win XP při používání Chrome. Vzniká v GDI službě NtGdiGetGlyphOutline (z win32k.sys)
Tady (http://code.google.com/p/chromium/issue ... l?id=11968) např. je o tom zmínka.
Hoď do Google klíčová slova NtGdiGetGlyphOutline a Chrome a zkus se mrknout, jestli se to vůbec podařilo vyřešit.
Myslím, že to bude chyba přímo v té GDI službě, jejíž slabinu Chrome omylem použije. Ať zkusí i update grafického ovladače.
Může to způsobovat i některý plugin Chrome (např. Flash player a pod.)"

:arrow: Takže podle rady U_K mě příští víkend čeká přeinstalování "na nejnovější ovladače grafiky."

< / :offtopic: >

Ještě jednou velmi děkuji za vaše rady! :thumbsup: :worship:
Přeji viry.cz úspěšnou budoucnost.

vyosek
VIP
VIP
Místo/Bydliště: Šalingrad - Brno

#19 Příspěvek od vyosek »

Diky za info :worship:

vse dobre i vam :thumbsup:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět